Μήπως πρέπει να χωρίσεις;

18:31 7/5/2014 - Πηγή: iPop

Πολλές φορές ενώ βρισκόμαστε σε μία σχέση, παρατηρούμε τον εαυτό μας να θέλει να ξεφύγει αλλά λίγο πριν το μεγάλο «μπαμ» γυρνάμε πίσω. Υπάρχουν όμως ορισμένα σημάδια της καθημερινότητας που δεν μπορείς να τα συνεχίσεις να τα αγνοείς, πρέπει να ανοίξεις τα μάτια, να τα δεις, να ανοίξεις την πόρτα και να προχωρήσεις ακόμα και αν χρειαστεί να μείνεις μόνη.

Αυτά τα σημάδια σου χτυπάνε το καμπανάκι και σου λένε ότι πρέπει να χωρίσεις!

Σου έχει φύγει η μεγάλη λαχτάρα να τον δεις

Μπορεί να νομίζεις ότι ο έρωτας φεύγει και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, αλλά στην πραγματικότητα

δεν είναι τόσο απλό. Μπορείς να ζήσεις με έναν άνθρωπο που πλέον δεν έχεις προσμονή να τον δεις; Η απάντηση είναι φυσικά και όχι, ο έρωτας θέλει δύο και τους θέλει παθιασμένους.

Δεν ακουμπάνε οι πατούσες σας το βράδυ

Το πραγματικό «δέσιμο» ενός επιτυχημένου δεσμού φαίνεται το βράδυ, την ώρα του ύπνου. Όταν το στρες και η κούραση φεύγουν από τον οργανισμό μας και έρχεται η ώρα της χαλάρωσης, ο άνθρωπος έχει ανάγκη να έρθει σε επαφή με τον αγαπημένο του. Αν εσείς δεν θέλετε ούτε τις πατούσες να ακουμπάνε μεταξύ τους, καλό θα ήταν το πρωί αντί για καλημέρα να πείτε αντίο.

Αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει πια στα μελλοντικά σου σχέδια

Το συναρπαστικό σε μια σχέση είναι να κάνεις όνειρα, να σκέφτεσαι τον εαυτό σου χρόνια μετά με το ίδιο πρόσωπο και να είστε ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι… Αν εσύ δεν το σκέφτεσαι καν, θα ήταν καλύτερα να επιστρέψεις στη solo καριέρα σου ή να ψάξεις αλλού το φτερωτό Θεό.

Εδώ σεξ, εκεί σεξ μα που πήγε τελικά;

Είναι γνωστό πως μια σχέση ξεχειλίζει από σεξουαλικότητα στην αρχή. Στη συνέχεια όμως, όσο και υπερβολική να ήταν η δόση που πήρατε δεν γίνεται τώρα απλά να το ξεχάσατε. Η σχέση είναι σαν ένα τούνελ και το σεξ σαν φως, αν δεν βλέπεις φως πώς να προχωρήσεις στα σκοτάδια.

Tip!

Αν τα παραπάνω σημάδι δεν είναι αρκετά, δες και αυτά

The post Μήπως πρέπει να χωρίσεις; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα