DIY: Η παλιά κονσέρβα μπορεί να γίνει ένα ρομαντικό κουτάκι αποθήκευσης

13:03 9/3/2017 - Πηγή: iPop

Έχεις συλλογή από παλιές κονσέρβες στο σπίτι σου; Καλά κάνεις και τις μαζεύεις γιατί μπορεί να τις μεταποιήσεις και να φτιάξεις από αυτές πολύ χρήσιμα αντικείμενα. Πιάσε, λοιπόν, αμέσως δουλειά γιατί σήμερα θα σου δείξουμε, πως θα φτιάξεις ένα ρομαντικό κουτάκι αποθήκευσης.

Η κατασκευή η οποία σου προτείνουμε να φτιάξεις θα σε βοηθήσει να αποθηκεύσεις τα πράγματα σου τα οποία έχεις πεταμένα παντού, όπως για παράδειγμα είναι τα καλλυντικά σου.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις το ρομαντικό κουτάκι αποθήκευσης;Μια παλιά κονσέρβαΠινέλοΚόλλα μακράς διάρκεια διάφανηΧαρτί περιτυλίγματος σε
απαλό χρώμαΨαλίδιΠλαστικά μικρά λουλούδιαΠως θα το φτιάξεις;Καθάρισε καλά την παλιά κονσέρβα και σκούπισε την μ΄ένα βαμβακερό ύφασμα.Κόψε το χαρτί περιτυλίγματος έτσι ώστε να μπορέσεις να καλύψεις μ΄αυτό την κονσέρβα σου.Κόλλησε το χαρτί περιτυλίγματος πάνω στην κονσέρβα βάζοντας την κόλλα με το πινέλο.Στη συνέχεια κόλλησε στο κάτω μέρος της κονσέρβας τα ψεύτικα λουλούδια.Άσε την κατασκευή σου να στεγνώσει για όση ώρα χρειαστεί και γέμισε τα με τα πράγματα τα οποία θέλεις.
photo:diyncrafts.com

The post DIY: Η παλιά κονσέρβα μπορεί να γίνει ένα ρομαντικό κουτάκι αποθήκευσης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα