Συμβουλές ομορφιάς από γυναίκες που έχουν ξεπεράσει τα 100| Video

12:45 9/3/2017 - Πηγή: iPop

Δεν έχει σημασία πόσες νέες τάσεις αλλά και νέα προϊόντα εμφανίζονται στην αγορά καθημερινά. Αν θέλουμε να παραμείνουμε όμορφες για πάντα θα πρέπει να ακολουθήσουμε δοκιμασμένες συμβουλές από τις γιαγιάδες μας, οι οποίες σίγουρα ξέρουν πολλά περισσότερα.

Τρεις, λοιπόν, γυναίκες άνω των 100| Video ετών μοιράζονται τα δικά τους κόλπα και μας υπόσχονται ότι αν τα ακολουθήσουμε το πρόσωπο μας θα είναι πιο λαμπερό από ποτέ.

Ενώ οι μελέτες έχουν δείξει ότι ο μέσος για ένα επιτυχημένο

γυναικείο μακιγιάζ περιλαμβάνει 27 βήματα και διαρκεί 40 λεπτά, οι μαρτυρίες των τριών λαμπερών γυναικών 101, 104 και 101 ετών αντίστοιχα λένε … άλλα.

Όπως υπογραμμίζουν και οι τρεις όταν ήταν νέες έπλεναν το πρόσωπο τους τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα με χλιαρό νερό και στη συνέχεια έβαζαν baby oil κάνοντας ανοδικές μόνο κινήσεις.

Η μια εκ των γυναικών η οποία είναι 104 ετών τονίζει, πως πρέπει να εξοικονομούμε χρόνο στην καθημερινότητα μας και λέει:

Στην δεκαετία του 20 αποφάσισα να πάρω περούκα έτσι ώστε να μην φθείρω τα μαλλιά μου και να έχω συνεχώς να είμαι καλοχτενισμένη. Κράτησα αρκετές από τις περούκες για διαφορετικές περιστάσεις και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα γιατί είναι ο πιο εύκολος τρόπος να μοιάζετε διαφορετικές χωρίς καν κόπο

Όπως αποκάλυψε μάλιστα και συμφώνησαν και οι άλλες δύο, χρησιμοποιεί το κραγιόν της ως ρουζ. Έτσι, εξοικονομεί χώρο στην τσάντα μακιγιάζ της αλλά και πετυχαίνει την ίδια απόχρωση σε χείλη και μάγουλα.

Δείτε το σχετικό video:

Διαβάστε επίσης:

Unisex συμβουλές ομορφιάς για καθαρό και λαμπερό πρόσωπο

The post Συμβουλές ομορφιάς από γυναίκες που έχουν ξεπεράσει τα 100| Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα