Beyoncé και Jay Z έχουν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα!

10:09 18/6/2017 - Πηγή: iPop

Beyoncé και Jay Z έχουν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, χωρίς, όμως, να έχει ανακοινωθεί επίσημα απ’ την οικογένεια.

Τα αμερικανικά περιοδικά Entertainment Weekly, Us Weekly και People μεταδίδουν πως η Beyoncé έφερε στον κόσμο τα δίδυμα, όμως, η ημερομηνία γέννησης και το φύλο των μωρών δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Θυμίζουμε πως η Beyoncé,

η οποία τα τελευταία χρόνια έχει στο πλευρό της τον ράπερ Jay Z, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μ’ έναν μοναδικό τρόπο μέσω Instagram τον Φεβρουάριο.

We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over. We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you for your well wishes. – The Carters

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Feb 1, 2017 at 10:39am PST

Το ζευγάρι έχει ήδη μια κόρη, την Blue Ivy, ηλικίας πέντε ετών.

Σημειώνεται πως το ζεύγος Beyoncé και Jay Z, αλλά και κανένα άλλο μέλος της οικογένειας δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει μέχρι στιγμής την είδηση ότι γεννήθηκαν τα δίδυμα.

Οι εικασίες σχετικά με τη γέννηση των δίδυμων είχαν αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες, αφού μια γυναίκα φωτογραφήθηκε να εισέρχεται σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες την Παρασκευή κρατώντας μια κάρτα που έγραφε «B + J».

Θυμίζουμε ότι προ ολίγων μερών γονείς έγιναν και οι Amal και George Clooney, οι οποίοι έχουν στην αγκαλιά τους την Ella και τον Alexander.

Photo: Getty

The post Beyoncé και Jay Z έχουν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα