Anthony Hopkins: Στα 84 του χρόνια χρησιμοποιεί τα socila media με τον εμπνευσμένο τρόπο – Γιορτάζει 47 χρόνια νηφαλιότητας με ένα συγκινητικό βίντεο

11:04 31/12/2022 - Πηγή: iPop

Με αφορμή την έλευση του νέου έτους, ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Anthony Hopkins μοιράστηκε ένα εμπνευσμένο μήνυμα με τους θαυμαστές του την Πέμπτη (29/12) σχετικά με τη δύναμη της αγάπης και τη θέλησης και ενθαρρύνει και τους άλλους να «συνεχίσουν να αγωνίζονται» και να είναι δυνατοί.

O 84χρονος ηθοποιός δεν δίστασε να μοιραστεί με τους followers του τις δύσκολες στιγμές που έχει

περάσει ο ίδιος με τον εθισμό του, αλλά και πώς αποφάσισε να ξεφύγει από μία τέτοια δύσκολη κατάσταση.

5 διάσημοι Έλληνες που μίλησαν ανοιχτά για τη μάχη τους με τον αλκοολισμό

Ο Anthony Hopkins μιλά για τη μάχη του με τον αλκοολισμό

«Θέλω απλώς να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά και επίσης να πω ότι γιορτάζω σήμερα 47 χρόνια νηφαλιότητας», είπε ο Hopkins, 84 ετών. «Αυτό είναι ένα μήνυμα που δεν έχει σκοπό να είναι βαρύ, αλλά ελπίζω να είναι χρήσιμο. Είμαι αλκοολικός, που έχει αναρρώσει και για εσάς εκεί έξω, να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται» πρόσθεσε ο πρωταγωνιστής της «Σιωπής των Αμνών».

«Σε αυτή την εποχή του cancel, του μίσους και του μη συμβιβασμού, στα παιδιά που εκφοβίζονται, λέω αυτό: Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας», συνέχισε. «Να είστε ευγενικοί. Μείνετε μακριά από τον κύκλο της τοξικότητας και τους ανθρώπους, που σας προσβάλλουν. Ζήστε τη ζωή σας. Να είστε περήφανοι για τη ζωή σας».

Ο Hopkins συνέχισε το βίντεο φέρνοντας στη μνήμη του την «απελπιστική κατάσταση» που βίωσε πριν από σχεδόν πέντε δεκαετίες, πριν ακολουθήσει τον δρόμο της νηφαλιότητας, όταν «μάλλον δεν είχε και πολύ καιρό να ζήσει».

«Έπρεπε απλώς να αναγνωρίσω μια μέρα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί μου», είπε ο ηθοποιός. «Δεν συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα είδος κατάστασης — ψυχική, σωματική, συναισθηματική κατάσταση που ονομάζεται αλκοολισμός ή εθισμός . Και δεν είμαι ειδικός στα ναρκωτικά — δεν είμαι ειδικός σε τίποτα. Δεν ξέρω τίποτα. Έχω βρει μια ζωή όπου κανείς δεν με εκφοβίζει».

«Θέλω να πω σε όλους εσάς τους νέους που δέχεστε εκφοβισμό, να προσέχετε — να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας», συνέχισε ο Hopkins. «Μην τους ακούς. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να απογοητευτεί. Η κατάθλιψη είναι μέρος του να είσαι ζωντανός, μερικές φορές όπως είναι το άγχος. Η ζωή είναι σκληρή».

«Αλλά εάν χρειάζεστε βοήθεια με οποιοδήποτε εθισμό ή πρόβλημα, μιλήστε σε κάποιον. Μιλήστε με κάποιον που σέβεστε, είτε είναι σύμβουλος είτε για να πάτε σε ένα πρόγραμμα», συμβούλεψε. «Υπάρχουν προγράμματα σε όλο τον κόσμο , σε κάθε πόλη… Προγράμματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε τι είστε. Δεν κοστίζουν τίποτα, αλλά θα σας δώσουν μια εντελώς νέα ζωή».

«Οπότε όπου κι αν βρίσκεστε, ζητήστε βοήθεια. Μην ντρέπεστε», ενθάρρυνε τον κόσμο. «Να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας, ό,τι κι αν κάνετε. Μην αφήνετε κανέναν να σας απογοητεύσει. Αν θέλετε να θυμώσετε, να είστε θυμωμένοι μαζί τους. … Γιορτάστε τον εαυτό σας».

Μπορείς να δεις το βίντεο του ηθοποιού παρακάτω: View this post on Instagram

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Anthony Hopkins: Στα 84 του χρόνια χρησιμοποιεί τα socila media με τον εμπνευσμένο τρόπο – Γιορτάζει 47 χρόνια νηφαλιότητας με ένα συγκινητικό βίντεο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα