90s are back! Κίτρινα neon συνολάκια και χαμηλόμεσα τζιν! Ακολούθησε τις νέες τάσεις στην μόδα για την άνοιξη του 2022 και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω σου

20:17 5/2/2022 - Πηγή: iPop

Είναι κάποια άλλη έτοιμη να μαζέψει τα παλτό της και να κατεβάσει τα αγαπημένα της ανοιξιάτικα κομμάτια; Αλλά τι γίνεται σε περίπτωση που έχει αλλάξει η μόδα; Σου έχουμε ετοιμάσει μία ανανεωμένη λίστα μαζί με όλες τις τάσεις στα ρούχα για την άνοιξη 2022.

Αν είσαι σαν εμένα, μπορείς επιτέλους να πάρεις μία βαθιά ανάσα και να νιώσεις την ανακούφιση, καθώς ο Ιανουάριος -και οι 1.000 εβδομάδες του- τελείωσαν, επιτέλους, και οδεύουμε σιγά – σιγά προς την άνοιξη.

Ο ήλιος και τα ανοιξιάτικα

λουλούδια καταφθάνουν και παρόμοια αύρα θα πρέπει να έχει και το ντύσιμό σου! Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις τις νέες τάσεις στην μόδα για την άνοιξη του 2022; Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω και δε θα απογοητευτείς.

Miu Miu «Basic Insticts»: Η Hailey Bieber και η Emma Corrin πιο σέξι από ποτέ! Δίνουν έμπνευση και αποκαλύπτουν τις τάσεις του 2022

Αυτές είναι οι τάσεις στα ρούχα για την άνοιξη 2022 – Τρόποι να ανανεώσεις την ντουλάπα σουΧαμηλόμεσα τζιν

Το ψηλόμεσο τζιν μπορεί να κυριαρχούσε στις γκαρνταρόμπες μας για πάνω από μια δεκαετία, αλλά την άνοιξη του 2022 η φάση αρχίζει να μοιάζει περισσότερο με τη δεκαετία του 90, καθώς τα χαμηλόμεσα τζιν επιστρέφουν και όλοι αναρωτιόμαστε γιατί; Συγγνώμη, αλλά είναι απαίσια.

Getty Images Πλισέ φούστες

Με prints, απλές, πολύχρωμες, μονόχρωμες, σε συνδυασμό με πλεκτά ή σε συνδυασμό με ένα bralette, οι αγαπημένες πλισέ φούστες επιστρέφουν και πάλι στη μόδα. Αγόρασε το συγκεκριμένο κομμάτι και άφησε τον εαυτό σου να αισθανθεί, για λίγες ώρες της ημέρας, μία μικρή πριγκίπισσα.

Getty Images

6 κορυφαία μουσεία του Παρισιού συνεργάζονται για πρώτη φορά. Ο λόγος; Τα 60 χρόνια Yves Saint Laurent!

Λευκό κοστούμι

Τα κοστούμια μπορεί να ήταν αδιάφορα για αρκετούς μήνες, καθώς πολλές περιοχές της χώρας άρχισαν να δουλεύουν από το σπίτι με τηλεργασία, αλλά είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι και δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Έντονα λευκά κοστούμια με εντυπωσιακές πινελιές – από δεσίματα στη μέση μέχρι μαύρα υλικά σε αντίθεση με τους έντονους ώμους, είναι κομμάτια που θα τα βλέπεις παντού.

Getty Images Κίτρινο neon

Λάτρεις των μπεζ, βγείτε λίγο από το κουτάκι σας. Το κίτρινο neon θα κάνει πάταγο φέτος και την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι με το έντονο μαύρισμα. Αν θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, σου προτείνουμε να τα φορέσεις από την κορυφή ως τα νύχια.

Getty Images

Ο Timothée Chalamet σχεδίασε το δικό του hoodie για καλό σκοπό κι εμείς τον αγαπήσαμε λίγο παραπάνω

Cut – outs

Τα κοψίματα ήταν, είναι και θα είναι για πάντα στην μόδα. Είναι σέξι και σοφιστικέ ταυτόχρονα, ενώ δίνουν μία πιο παιχνιδιάρικη αύρα στο στυλ σου. Είναι ένα must κομμάτι που θα σου κρατά συντροφιά για μία ακόμη άνοιξη.

Getty Images

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 90s are back! Κίτρινα neon συνολάκια και χαμηλόμεσα τζιν! Ακολούθησε τις νέες τάσεις στην μόδα για την άνοιξη του 2022 και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
90s, Κίτρινα, Ακολούθησε, 2022,90s, kitrina, akolouthise, 2022