Αναζητάς οικονομικούς προορισμούς; Αυτά είναι τα πιο φτηνά νησιά στον κόσμο – Ανάμεσα τους και δύο ελληνικά!

13:28 5/2/2022 - Πηγή: iPop

Εάν είσαι από αυτούς που κανονίζουν από νωρίς τις καλοκαιρινές τους διακοπές ήρθε η ώρα να σκεφτείς κάποια πράγματα. Ο οικονομικός παράγοντας είναι πολύ σημαντικός όταν αναζητάμε το κατάλληλο μέρος για να διασκεδάσουμε και να ξεκουραστούμε. Το διεθνές site thetravel.com δημιούργησε μια λίστα με τα 10 πιο φθηνά νησιά στον κόσμο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσουμε ότι στην δεκάδα θα βρεις και δυο ελληνικά!

Weekend Ideas: 5 οικονομικοί προορισμοί μια ανάσα από την Αθήνα

για μικρές αποδράσεις χωρίς πολύ κόσμο και συνωστισμό

Αυτά είναι τα 10 πιο φθηνά νησιά στον κόσμο – Καιρός να τα βάλεις στην λίστα σου!

Νησιά Turks & Caicos, Ηνωμένο Βασίλειο

Αυτό το νησί βρίσκεται στη Βρετανική Υπερπόντια Επικράτεια, ένα αρχιπέλαγος στον Ατλαντικό Ωκεανό που διαθέτει λευκή άμμο και τιρκουάζ θαλασσινά νερά. Η αναζήτηση φθηνών πτήσεων σίγουρα θα βοηθούσε τους τουρίστες να διατηρήσουν τον προϋπολογισμό τους. Πολλά ξενοδοχεία λειτουργούν στην παραλία, αλλά η διαμονή σε ένα τουριστικό κατάλυμα είναι μια καλή εναλλακτική. Όσον αφορά το φαγητό, καλό είναι να πάτε για ψώνια για να αποφύγετε τα πολυτελή εστιατόρια γύρω από το νησί. Οι τιμές στα παραλιακά θέρετρα ποικίλλουν. κοστίζει λιγότερο την άνοιξη ή το φθινόπωρο από ό,τι κατά τις περιόδους αιχμής τους μήνες του χειμώνα και του καλοκαιριού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Turks & Caicos Islands (@turksandcaicos_official)

Βαραδέρο, Κούβα

Το μήκος της ακτογραμμής 18 χιλιομέτρων της παραλίας Varadero έχει δημόσιες εισόδους, που την καθιστούν φθηνή. Αυτή η μικρή πόλη απέχει μόλις δύο ώρες με το αυτοκίνητο από την Αβάνα. Εάν οι τουρίστες προτιμούν να μετακινούνται, η πιο βολική διαδρομή προς το Varadero είναι μέσω των λεωφορείων Viazul. Tο κόστος για ένα εισιτήριο απλής μετάβασης είναι 10 $. Αφού φτάσεις στο Βαραντέρο, η κράτηση για παραθαλάσσια Airbnbs ή ενοικιάσεις σπιτιών για αυτά είναι λιγότερο ακριβή. Το Varadero διαθέτει επίσης υποβρύχιες σπηλιές, προσιτό κουβανέζικο φαγητό και γραφική θέα στα γαλαζοπράσινα νερά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Varadero, Cuba (@varaderobeach.cuba)

Isla Holbox, Μεξικό

Το Isla Holbox είναι ένας τέλειος προορισμός για να επισκεφθείς για πιο χαλαρές διακοπές. Το νησί είναι γνωστό ως νησί “χωρίς αυτοκίνητα” και οι μόνοι τρόποι μεταφοράς είναι τα αυτοκίνητα γκολφ και τα ποδήλατα. Το Isla Holbox έχει πολλά να προσφέρει, είναι πλούσιο σε θαλάσσια βιοποικιλότητα και υδρόβια πλάσματα. Οι τουρίστες μπορούν να επισκεφθούν το καταφύγιο των μαγγροβίων και να παρακολουθήσουν τους φαλαινοκαρχαρίες.

View this post on Instagram

A post shared by Isla Holbox (@laislaholbox)

Τενερίφη, Κανάρια Νησιά

Η Τενερίφη στα Κανάρια Νησιά είναι ιδανικό μέρος για μια απόδραση στο νησί. Τα ταξί μέσα στο νησί είναι αρκετά ακριβά και η καλύτερη εναλλακτική για την βόλτα γύρω από το νησί είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου που ξεκινά από 7 € την ημέρα. Οι τουρίστες έχουν επίσης πολλές επιλογές όταν πρόκειται για εστιατόρια τα οποία σερβίρουν κουζίνες παγκόσμιας κλάσης και τοπικές λιχουδιές. Οι διαθέσιμες οικονομικές εκδρομές περιλαμβάνουν περιηγήσεις με τζιπ στο όρος Teide, παρατήρηση φαλαινών, καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναζητάς, Αυτά, – Ανάμεσα,anazitas, afta, – anamesa