8 gadgets που θα κάνουν το γραφείο παιδική χαρά!

10:00 7/4/2014 - Πηγή: iPop

Τέλος το Σαββατοκύριακο, επιστροφή στη δουλειά. Τι μπορεί να κάνει το χώρο σου λίγο πιο δημιουργικό, ώστε οι ώρες που περνάς εκεί να είναι ευχάριστες; Μερικά αντικείμενα πολύ ντιζαΐνάτα, άλλα χρηστικά άλλα διακοσμητικά, θα κάνουν το γραφείο σου να μοιάζει με τα κεντρικά της Google. Ή κάτι τέτοιο!

Ξύσμα ουράνιου τόξου

Η ιδέα ανήκει στο σχεδιαστή Duncan Shotton, ο οποίος δημιούργησε μολύβια από ανακυκλωμένο χαρτί -και όχι ξύλο- σε μαύρο και άσπρο χρώμα που ξύνουν ουράνιο τόξο. Θα τα αγοράσετε εδώ.

Ξύστρα-μολυβοθήκη

Τις

δημιούργησε το σχεδιαστικό δίδυμο Jamie και Mark Antoniades (κάποια ελληνική καταγωγή παίζει) με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία και πουλιούνται στο κατάστημα Suck.

Ξύλινα σημειωματάρια

Τα δημιούργησαν οι σχεδιαστές Field Notes και είναι κατασκευασμένα από αληθινό ξύλο κερασιάς που συλλέγεται από δάση στο Βόρειο Illinois και το Νότιο Wisconsin. Διατίθενται σε πακέτα των τριών και πωλούνται εδώ έναντι $9.95.

Δισδιάστατες κασετίνες

Το ιαπωνικά κατάστημα Bundoki διαθέτει κασετίνες που μοιάζουν σαν να είναι δυσδιάστατες. Αν γνωρίζετε ιαπωνικά ή έχετε καλό ένστικτο θα τις βρείτε εδώ

Lego πληκτρολόγιο

Ο Jason Allerman είναι τύπος που του αρέσουν τα DIY, όπως εμείς. Έφτιαξε αυτό το σούπερ πληκτρολόγιο χρησιμοποιώντας κομμάτια Lego που ήδη υπάρχουν διαθέσιμα στο εμπόριο και το τράβηξε σε video. Όχι, δεν μπορείς να το αγοράσεις.

DIY κομπιουτεράκι

Ένα κομπιουτεράκι που είναι καμβάς για αργόσχολους και δημιουργικούς. Μπορείς να το μουτζουρώσεις ή να αλλάξεις τη σειρά των αριθμών, έτσι για πλάκα.

Υδρόγειος από φελλό

Τη σχεδίασε ο Chiaki Kawakami for για το κατάστημα Suck UK. Κοστίζει 125$, οπότε προς το παρόν δεν είναι ανάγκη να το αγοράσεις.

Post-it usb

Τόσο απλό και όμως τόσο πρακτικό.

Photos: en.gigazine.net, bundoki.com, dshott.co.uk, suck.uk.com

The post 8 gadgets που θα κάνουν το γραφείο παιδική χαρά! appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα