Τα άστρα και τα ζώδια (7-13/4/2014)

09:39 7/4/2014 - Πηγή: iPop

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο ξεκινά η εβδομάδα (θα παραμείνει εκεί μέχρι αύριο μεσημέρι) γεγονός που φέρνει στο προσκήνιο πολιτικά θέματα (έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο) θέματα σχετικά με την οικογένεια και γενικότερα έχει την τάση να αναμοχλεύει παρελθοντικά θέματα. Ας δούμε τι λένε τα άστρα και τα ζώδια λοιπόν.

Η εβδομάδα συνοπτικά

Από το μεσημέρι έως νωρίς το απόγευμα ο Ήλιος (στο Κριό) η Σελήνη(στον Καρκίνο) και ο Άρης

(ανάδρομος στο Ζυγό) δεν τα πολύ βρίσκουν μεταξύ τους.

Με λίγα λόγια: τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα το νευρικό μας σύστημα θα χτυπήσει κόκκινο! Υπομονή λοιπόν! Και περιμένετε μέχρι νωρίς το βραδάκι που η Σελήνη και ο Κρόνος (στο Σκορπιό) θα έχουν μια ήρεμη συνάντηση και κάπως θα πέσουν οι τόνοι. Δε λέω ότι θα έχουμε την πιο ευχάριστη διάθεση, αλλά μια ευκαιρία, για ένα ήρεμο απολογισμό της ημέρας και μια καλή κουβέντα με τον εαυτό μας θα την έχουμε..

Από την Τρίτη το μεσημέρι έως την Πέμπτη το βράδυ η Σελήνη θα είναι στο ζώδιο του Λέοντα δίνοντας μας μια εξωστρέφεια μια διάθεση για διασκέδαση, δημιουργικότητα και αισθηματικά παιχνίδια. Παρασκευή έως αργά Σάββατο βράδυ, περνά στο ζώδιο της Παρθένου. Είχατε μέρες να γκρινιάξετε; Να η ευκαιρία. Κυριαρχεί μια κριτική διάθεση, μια τάση ανάλυσης με κάθε λεπτομέρεια όλων των καταστάσεων, μια τάση να καθαρίσουμε, να βάλουμε σε μια τάξη τα πράγματα.

Η Αφροδίτη έκανε την εμφάνιση της στους Ιχθείς, και υπόσχεται να «γλυκάνει» όσο μπορεί τις σχέσεις μας, από το γενικότερο μπάχαλο στο πλανητικό σκηνικό.

Ο Ερμής (πλανήτης της επικοινωνίας) σήμερα το βράδυ αποχωρεί από τους Ιχθείς, και ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο. Καλή η έμπνευση και ευαισθησία που μας έδωσε από το συγκεκριμένο ζώδιο, αλλά μας θόλωνε και λίγο το μυαλό.. Μια ασάφεια, ένα χάος, και ένα παρασκήνιο μας τα έφερε..

Από την Τρίτη, ο Ερμής στο Κριό (έως τις 22 Απρίλη) ναι μεν θα ξεθολώσει το μυαλό μας, αλλά μια βιασύνη στη σκέψη θα μας τη δώσει. Ποιος θα προλάβει να μιλήσει πρώτος… Επίσης πολλές αποκαλύψεις νέα θέματα θα βγούνε στο προσκήνιο. Κριός ο «μπροστάρης» του ζωδιακού κύκλου!

Ο στιβαρός Κρόνος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο Σκορπιό

Το «Βαρύ πυροβολικό» των πλανητών του Απρίλη έχει ως εξής:

Το τετράγωνο ΔΙΑΣ (καρκίνο) ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ (Αιγόκερω) και ΟΥΡΑΝΟΣ(Κριό) και ολοκληρώνεται με ακρίβεια ο Μεγάλος Παρορμητικός σταυρός (Δίας, Πλούτωνας, Ουρανός, Άρης) στις 22 Απρίλη. Μας προειδοποιεί για Έντονη δράση και αντίδραση, για σοβαρά ξαφνικά γεγονότα, πολιτικές εντάσεις, γεωφυσικά φαινόμενα. μαζικά ατυχήματα ανά τον κόσμο.

Οι δυο εκλείψεις :Ολική Σελήνης 15/4 και Ηλίου 29/4

Απ” όλα τα καλά έχει αυτός ο μήνας. .Θέλει να μας μείνει αξέχαστος και θα τα καταφέρει. Θα τον θυμόμαστε για καιρό.

Τα 12 ζώδια αναλυτικά

Κριός

Σήμερα Δευτέρα απόγευμα, κάτι θα σας χαλάσει τη διάθεση. Τώρα το αφεντικό σας θα είναι; Κάποιος απ την οικογένεια σας; Κάτι θα σας πει ο/η αγαπημένος/η σας; Εσείς μπορείτε να τσακωθείτε και μόνοι σας, με τον εαυτό σας! Πάντως κάτι, θα σας ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι. Διατηρείστε τη ψυχραιμία σας και μη πυροδοτείτε καταστάσεις . Προσέχετε μικροατυχήματα λόγω βιασύνης. Σήμερα το βραδάκι πιο ήρεμα τα πράγματα. Πείτε και μια γλυκιά κουβέντα στους άλλους σε καλό θα σας βγει! Από την Τρίτη το μεσημέρι έως την Πέμπτη το βράδυ η Σελήνη από το φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα, και ο Ερμής στο ζώδιο σας βελτιώνουν όσο γίνετε αυτό τον καιρό, τη διάθεσή, τα ερωτικά – αν θελήσετε να έχετε «παρασκηνιακές» συναντήσεις, σκεφτείτε το καλά πριν το κάνετε- και την επικοινωνία σας. Από Παρασκευή πρωί, έως Σάββατο βράδυ, φροντίστε την υγεία σας και σκεφτείτε πιο ήρεμα και πρακτικά τα επαγγελματικά σας. Αν δεν είστε έτοιμος/η και σίγουρος/η για μια αλλαγή μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Ταύρος

Καλό θα είναι σήμερα Δευτέρα μέχρι το απόγευμα, να προσέχετε τα λόγια σας ιδιαίτερα στη δουλειά. Πιθανώς κάτι να σας τσιτώσει, κάτι θα προκύψει που θα πρέπει να το ρυθμίσετε εσείς, κάτι μπορεί να πει ένας συνάδελφος, κάτι… κάτι…. Επειδή αυτό το διάστημα ένα παρασκήνιο υπάρχει στο χώρο της δουλειάς, τα μάτια σας 400. Ίσως σήμερα, χρειαστεί να τακτοποιήσετε νομικά θέματα και διάφορες εκκρεμότητες σχετικά με το δημόσιο. Το βραδάκι, θα σας κάνει καλό μια ήρεμη κουβεντούλα με τον /την αγαπημένο /η και αν υπάρχουν διαφωνίες και δη παρελθοντικές, μπορείτε να τις λύσετε, να φεύγουν οι σκιές από τη μέση! Γιατί από Τρίτη μεσημέρι έως Πέμπτη απόγευμα χτυπώ το κώδωνα κινδύνου στις σχέσεις και συνεργασίες. Επίσης προσοχή στην υγεία σας και την υγεία των δικών σας. Πιο άνετα από Παρασκευή πρωί, έως Σάββατο βράδυ. Άντε! Η Αφροδίτη (προσωπικός σας κυβερνήτης) από τους Ιχθείς, υπόσχεται μια καλή τονωτική ένεση, μέχρι τις 2 του Μάη, στα αισθηματικά, νέες γνωριμίες και έρωτες, μέσα από ομάδες, φίλους, συλλόγους.

Δίδυμοι

Σήμερα Δευτέρα το άγχος για τα οικονομικά κορυφώνεται. Χρέη, δάνεια, επιταγές, κλπ σας χαλούν τη διάθεση. Επειδή γενικότερα, τα οικονομικά σας χρήζουν προσοχής αυτό το διάστημα, φροντίστε να κάνετε σωστούς χειρισμούς. Περιορίστε σπατάλες. Πάσχα έρχεται! Θα “χουμε δώρα λαμπάδες κλπ… Στον ερωτικό τομέα: αρχίζουν από τώρα σιγά σιγά οι ανταγωνισμοί οι κόντρες, οι δονήσεις και στα μέσα της εβδομάδας προβλέπονται σεισμοί και μετασεισμοί. Από Τρίτη μεσημέρι, έως Πέμπτη βράδυ, κάτι μπορείτε να σώσετε με μια «επί της ουσίας» συζήτηση των θεμάτων που σας απασχολούν. Χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις για να σας βγει σε καλό! Είναι αυτό που λέμε κάντε έρωτα κι όχι πόλεμο… Παρασκευή έως Σάββατο βράδυ, πιο προσεχτικοί στις συζητήσεις και τις μετακινήσεις σας. Άγχος και τρέξιμο για τα παιδιά σας. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα δώσει μια καλλιτεχνική πινελιά στα επαγγελματικά σας, αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας προσέχετε λάθη, μπερδέματα, εξαπατήσεις. Πρακτικότητα και σωστή σκέψη θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε στόχους και επιτεύξεις.

Καρκίνος

Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο καλό θα είναι σήμερα Δευτέρα, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα να προσπαθήσουν να είναι ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι στα πάντα. Ιδιαίτερα όμως στη δουλειά, γιατί ίσως προκύψουν ξαφνικά θέματα, εντάσεις και προκλήσεις. Μη βιαστείτε να δράσετε, να αντιδράσετε, ή να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Όσοι θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή καινούργια σχέδια καλό θα είναι να περιμένετε προς το τέλος του Μάη. Πολύ πιθανό κάποιοι να αισθάνεστε εδώ και καιρό ,την ανάγκη για μια ριζική αλλαγή στις σχέσεις σας, αλλά ίσως φοβηθήκατε και δεν το τολμήσατε.Τώρα πολύ πιθανό να το τολμήσετε.. Να κάνετε μια νέα αρχή. Το πλανητικό σκηνικό δοκιμάζει το νευρικό σας σύστημα για τα καλά κι ακόμη δεν έχουν γίνει και οι εκλείψεις, που θα δυσκολέψουν περισσότερο το πράγμα. Σήμερα σας αγχώνουν θέματα σπιτιού και αγαπημένων προσώπων. Προσέχετε την υγεία σας γιατί ήδη είστε ταλαιπωρημένοι. Από Τρίτη μεσημέρι έως Πέμπτη βράδυ, τα οικονομικά και οι συναισθηματικές σας ασφάλειες -ανασφάλειες, είναι στο προσκήνιο. Παρασκευή έως Σάββατο βράδυ, καλύτερη η επικοινωνία σας με τους άλλους και πιο πρακτική η κρίση σας. Όσοι έχουν γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, πιθανότατο να έχουν ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και ταξιδάκια

Λέων

Σήμερα Δευτέρα κάτι/κάποιος θα σας τσιτώσει. Εργασία, άτομα του κοντινού περιβάλλοντος, εκκρεμότητες και νομικά θέματα που πρέπει να τακτοποιήσετε, σας αγχώνουν και σας χαλούν τη διάθεση (που δεν είναι και η καλύτερη αυτό το διήμερο). Μια προσοχή στις μετακινήσεις επιβάλλεται. Από Τρίτη μεσημέρι έως Πέμπτη βράδυ, η Σελήνη στο ζώδιο σας κι ο Ερμής από το Κριό, φιλικότατη για σας θέση (μέχρι τις 22 Απρίλη), κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα. Διαχειριστείτε με ψυχραιμία εντάσεις και αναστατώσεις στη δουλειά, και έχετε ¨μάτια και στην πλάτη, γιατί πολλά μπορεί να συμβαίνουν που δεν τα γνωρίζετε κι ίσως τα μάθετε κάπως ξαφνικά. Προσέχετε τις οικονομικές επενδύσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας και ιδιαίτερα Παρασκευή έως Σάββατο βράδυ. Καλό διάστημα για καινούργια σεμινάρια και επιμορφώσεις. Ανεβασμένη η ερωτική σας διάθεση.

Παρθένος

Σήμερα θα σας απασχολήσουν θέματα φίλων και ατόμων που αγαπάτε. Οικονομικά χρέη και εκκρεμότητες ενδεχομένως να σας πιέζουν όλη την εβδομάδα, αλλά καλό θα είναι να τα επανεξετάσετε και να τα ρυθμίσετε πριν το τέλος του μήνα. Από την Τρίτη το μεσημέρι έως Πέμπτη βράδυ, δεν θα είστε και τόσο επικοινωνιακοί. Συγγενείς και φίλοι, ίσως σας «βαρύνουν» με τα δικά τους προβλήματα, τα οποία δεν θα έχετε και την καλύτερη διάθεση να ακούσετε. Παρασκευή έως Σάββατο βράδυ, η Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο και μαζί με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, θα σας δημιουργεί μια ρομαντική διάθεση και την τάση να ωραιοποιείτε τις σχέσεις σας. Μην το παρακάνετε. Γενικότερα βρίσκεστε σε μια παραγωγική φάση, κάνετε πράγματα αλλά δεν αποδίδουν ακόμη οικονομικά. Καλύτερο διάστημα να υλοποιήσετε τους στόχους και να αποκομίσετε και καρπούς είναι προς το τέλος του Μάη.

Ζυγός

Σήμερα και αύριο, καλό θα είναι να μην απαντήσετε σε καμιά πρόκληση, που θα εμφανιστεί μπροστά σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σας. Εντάσεις, αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις, παιχνίδια εξουσίας, σε σχέσεις συνεργασίες οικογένεια και φίλους. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 10 έως 14 Οκτώβρη. Κάντε ότι δεν καταλαβαίνετε αν το αντέχετε φυσικά και δεν επιθυμείτε κάποια οριστική ρήξη. Από την Τρίτη το μεσημέρι έως Πέμπτη βράδυ οι πιστοί σας φίλοι σας βοηθούν. Παρασκευή έως Σάββατο βράδυ προσέχετε λάθη στην εργασία, ξεκουραστείτε και φροντίστε την υγεία σας. Οι γεννημένοι από 10 έως 14 Οκτώβρη έχουν μια τάση και για ατυχήματα. Προσοχή λοιπόν πως θα εκτονωθεί η ενέργεια σας.

Σκορπιός

Η σημερινή ένταση της ημέρας, δεν σας έχει επηρεάσει ακόμα. Τυχεροί! Από το μεσημέρι της Τρίτης όμως μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, καλό θα είναι να έχετε το νου σας στη δουλειά. Τελευταία υπάρχει έντονο παρασκήνιο από υφισταμένους συναδέλφους. Φυλάξτε τα νώτα σας. Οι προιστάμενοί σας έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς και εσείς -ίσως- λιγότερες απολαβές.Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς υπόσχεται να τονώσει την ερωτική σας ζωή. Κάντε όμως τη χάρη στον εαυτό σας και αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις νέων γνωριμιών. Δεν έχουν ακόμα «πιστοποιητικά χρόνου». Την Παρασκευή ίσως υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία με φίλους. Προσοχή στην υγεία σας. Είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα και ιώσεις.

Τοξότης

Σήμερα καλό θα ήταν, να μην αναμίξετε φίλους και ερωτικούς συντρόφους με τα οικονομικά σας. Ένα θέμα των παιδιών ίσως σας ανησυχήσει. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, προσέξτε τις οικονομικές επενδύσεις. Αποφύγετε τις υπερβολές και την υπεραισιοδοξία, κάντε κινήσεις προσεκτικές και μελετημένες. Από Τρίτη μεσημέρι έως Πέμπτη βράδυ, βάλτε σε εφαρμογή ότι σχέδια έχετε για ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό, να ρυθμίσετε νομικές υποθέσεις ή να πάρετε θετική έγκριση για κάποιο σχέδιο που θέλετε να ξεκινήσετε. Πάρτε τώρα εγκρίσεις, ολοκληρώστε πλάνα και προγράμματα και ξεκινήστε δράση προς το τέλος του Μάη. Παρασκευή και Σάββατο αποφύγετε λάθη στη δουλειά και προσοχή στους οικονομικούς χειρισμούς. Θα υπάρξουν καινούριες ευκαιρίες στα επαγγελματικά, αλλά χρήζουν σωστής κρίσης και προγραμματισμού. Γνωριμίες-φλερτ στα φόρτε τους αυτή την εποχή. Οι δεσμευμένοι προσοχή…να μην μπερδευτούν σε περιπέτειες!

Αιγόκερως

Η μέρα ξεκινάει με άγχος, πολλές εντάσεις, αναταραχές και αλλαγές ιδιαίτερα στον τομέα της οικογένειας και των επαγγελματικών. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι είστε γεννημένοι 8 έως 10 Ιανουαρίου. Ψυχραιμία και χαμηλοί τόνοι παντού. Δεν είστε μόνο εσείς εκνευρισμένοι και αγχωμένοι. Σας το λέω, για να αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερες συγκρούσεις. Καλό θα είναι, όλη την εβδομάδα, να προσέξετε για ατυχήματα και μην βιάζεστε όταν οδηγείτε, να “χουμε το κεφάλι μας ήσυχο! Από Τρίτη μεσημέρι, μέχρι Πέμπτη βράδυ, η διάθεση θα είναι κυμαινόμενη. Μια θα καταστρώνετε μελλοντικά σχέδια, μια θα σας πιάνουν οι ανασφάλειες και οι ανησυχίες. Η συμβουλή μου, είναι να αποφύγετε τώρα, να ξεκινήστε κάτι καινούριο στα επαγγελματικά σας και προσπαθήστε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας, όσο κι αν μπορεί κάποιοι, να παραπονιέστε, για χαμηλές απολαβές. Παρασκευή ως Σάββατο βράδυ είστε πιο πρακτικοί και οργανωτικοί. Ρυθμίστε νομικά θέματα, κάντε επαφές με το εξωτερικό. Κάνετε και νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον! Προσπαθήστε όμως να συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην ξεσπάτε στον σύντροφό σας.

Υδροχόος

Σήμερα ίσως υπάρξουν κάποιες ειδήσεις, για ένα σημαντικό επαγγελματικό θέμα που σας αναστατώνουν ή σας υποχρεώνουν να αλλάξετε τα σχέδια και τα πλάνα σας. Είστε ΄δη αγχωμένοι από το Σαββατοκύριακο με κάποια άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, αδέλφια/παιδιά/συγγενείς/συζύγους! Βρίσκεστε σε μια περίοδο που ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε σχέδια σχετικά με σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις ή να αναγκαστείτε να περιμένετε την εξέλιξή τους. Αν βλέπετε ότι οι προσπάθειές σας στη δουλειά δεν αναγνωρίζονται ή καθυστερούν οι απολαβές σας, μην το βάζετε κάτω. Θα ανταμειφθείτε αλλά κάπως καθυστερημένα. Από την Τρίτη (μεσημέρι) έως την Πέμπτη (βράδυ) προσέχετε σχέσεις και συνεργασίες που σας ενδιαφέρουν. Λίγο η δική σας διάθεση, που θα είναι «κάπως», λίγο των άλλων, λίγο ο γενικότερος εκνευρισμός της εβδομάδας, δεν αργεί να γίνει η σύγκρουση. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήστε ισορροπίες. Παρασκευή ως Σάββατο μια πιο οργανωτκή διάθεση. Τακτοποιήστε οικονομικές εκρεμμότητες, μια και η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, σας προσφέρει μια οικονομική ανάσα. Πολύ πιθανόν αυτή την εβδομάδα να αυξηθεί η διάθεσή σας για φλερτ.

Ιχθείς

Η εβδομάδα ξεκινά με ιδιαίτερο άγχος για τα οικονομικά, που θα συνεχιστεί και σε όλη τη διάρκειά της. Δάνεια, επιταγές, γραμμάτια, εφορία, σας έχουν γίνει «θηλιά». Επίσης σας απασχολούν θέματα με παιδιά ή άτομα που έχουν την ανάγκη σας. Μέχρι το βράδυ όμως, μπορεί να τα έχετε τακτοποιήσει.Από την Τρίτη μεσημέρι, μέχρι Πέμπτη βράδυ, μικρο-θεματάκια στη δουλειά. Όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά να “χετε το νου σας. Μη βιάζεστε να σχολιάσετε, πρώτον γιατί μπορεί να κάνετε κάποιο λάθος και δεύτερον, όλο και κάποιοι θα σας καταλάβουν και ίσως το σχολιάσουν! Παρασκευή ως Σάββατο βράδυ σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ναι μεν γίνεστε εύκολα αρεστοί στους άλλους, αλλά αυτές τις μέρες υπάρχει μια ταση για εξιδανίκευση από μέρους σας προσώπων και καταστάσεων. Έχετε λοιπόν στο πίσω μερος του μυαλού σας, να κρατατε πισινές και μικρό καλάθι. Βγάλτε στην επιφάνεια τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, γράψτε κανα στίχο να πάνε τα φαρμάκια κάτω, ζωγραφίστε, κεντήστε και που ξέρετε ίσως να το πα΄ρετε σοβαρά και να σας αποφέρει και κέρδος! Μην ξεχνάτε ότι φέτος μπορεί να δέιτε τις επιθυμίες σας, να πραγματοποιούνται και να έχουν και διάρκεια.

Φιλιά

Ελευθερία

The post Τα άστρα και τα ζώδια (7-13/4/2014) appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
ζωδια σημερα, αστρα, αρης, εμφάνιση, συγκεκριμένο, νέα, διασ, δραση, εκκρεμότητες, πασχα, σεισμος, ειδήσεις, φλερτ, θηλιά, ταση, ipop, κινηση στους δρομους, εκλειψη ηλιου, ομαδα διας, καθαρα δευτερα, αλλαγη ωρας, δωρο πασχα, έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, πασχα 2012, δωρο πασχα 2012, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, τσαπανιδου, ipop, επιθυμιες, αφροδιτη, δανεια, δουλεια, δωρα, εργασια, εφορια, θεμα, κριος, παιχνιδια, σεισμοι, σεληνη, σημερινη, υγεια, φλερτ, αγχος, αιμα, ασφαλειες, ατυχηματα, βραδυ, γεγονοτα, γεγονος, γινει, δευτερα, διαστημα, διασ, δημοσιο, δειτε, δικη, δωσει, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, εμφάνιση, εξελιξη, εξωστρεφεια, επικοινωνια, επενδυσεις, εποχη, ερμης, ζωη, ζωδιο, ζωης, η δικη, ηλιος, υπομονη, ηρεμα, ιωσεις, κρονος, λαθη, λαθος, λαμπαδες, λογια, μαη, ματια, μικρο, μπορειτε, μυαλο, νευρα, νωτα, ξερετε, παντα, ο ηλιος, ουρανος, οικογενεια, παιδια, πεμπτη, περιβαλλον, πισινες, πλουτωνας, ποπη τσαπανιδου, προβληματα, προγραμματα, πρωι, ρηξη, σαββατο, σεμιναρια, συγκεκριμένο, συζητηση, σχεδια, σχεδιο, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, τρεξιμο, τριτη, φυσικα, χαος, ψυχραιμια, αφεντικο, εφαρμογη, ερωτες, φιλοι, γινετε, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, μεινει, μπροστα, ομαδες, θεματα
Τυχαία Θέματα