5 συγκινητικές ταινίες που μάχονται κατά του καρκίνου του μαστού και δε σταματούν να περνούν σπουδαία μηνύματα

17:12 25/10/2022 - Πηγή: iPop

Για να αποτίσουμε φόρο τιμής στον Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, γνωστός και ως Pinktober, συγκέντρωσα τις top ταινίες που μπορούν σου δώσουν όση έμπνευση χρειάζεσαι κι έχεις ανάγκη, αλλά και να σε ενημερώσουν σχετικά με την ασθένεια. 

Είτε πάλεψες/παλεύεις με τον καρκίνο του μαστού αυτή τη στιγμή, είτε έχεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που δίνει αυτή τη στιγμή τη δική του μάχη, φαντάζομαι είναι κάτι που το κρατάς για τον εαυτό και το πώς θα το διαχειριστείς, μόνο εσύ πραγματικά το ξέρεις. Αυτό που μπορώ να κάνω εγώ από

την πλευρά μου για να σε βοηθήσω όσο μπορώ, είναι να σου προσφέρω έμπνευση και ενημέρωση, με έναν ξεχωριστό τρόπο από το να διαβάζεις ολόκληρα άρθρα. Ίσως σου είναι και πιο ευχάριστο.

5 ιστορίες γυναικών που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού και γίνονται πρότυπα δύναμης και έμπνευσης για όλους!

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείς να δεις τη λίστα με τις ταινίες που επέλεξα και θεωρώ ότι θα τις λατρέψεις! Το ξέρω ότι θα κλάψεις, είναι δεδομένο, αλλά χρειάζεται κι αυτό πού και πού.

Ταινίες για τον καρκίνο του μαστού που θα σε κάνουν να κλάψεις:Decoding Annie Parker

Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, αυτή η ταινία είναι αφιερωμένη στην Annie Parker, την επιζήσασα από καρκίνο του μαστού, της οποίας η διάγνωση βοήθησε τους γιατρούς να ανακαλύψουν το γονίδιο του καρκίνου του μαστού BRCA, το οποίο απέδειξε ότι η συγκεκριμένη ασθένεια στις γυναίκες μπορεί να είναι κληρονομική.

Με δάκρυα στα μάτια, λοιπόν, θα την παρακολουθήσεις να δίνει μάχη κατά του καρκίνου του μαστού, τον οποίο κληρονόμησε από την μητέρα της και την αδερφή της.

1 A Minute

Αν θες πραγματικά να ενημερωθείς για τον καρκίνο του μαστού, αυτή η ταινία δεν πρέπει να λείπει από τη λίστα σου. Το 1 A Minute καταγράφει το ταξίδι της διάγνωσης και της θεραπείας μίας επιζήσασας από καρκίνο του μαστού, σε συνδυασμό με προσωπικές συνεντεύξεις με διάσημες προσωπικότητες που έχουν παλέψει με αυτή την ασθένεια.

Καρκίνος του μαστού: Πώς το μυαλό μπορεί να βοηθήσει το σώμα

Miss You Already

Αυτή η ταινία έχει να κάνει με την αληθινή φιλία και είναι σίγουρο ότι θα σε κάνει να κλάψεις, ίσως και με λυγμούς. Ακολουθεί τις ζωές δύο γυναικών, μία από τις οποίες δημιουργεί οικογένεια, ενώ η δεύτερη αρρωσταίνει βαριά, από καρκίνο του μαστού.

Five

Πέντε ιστορίες που ακολουθούν τις ζωές πέντε γυναικών που όλες έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, κάθε ιστορία σκηνοθετημένη από μια ξεχωριστή γυναίκα σκηνοθέτη, συμπεριλαμβανομένων των Alicia Keys και Jennifer Aniston

Ο λόγος που αυτή η ταινία βρίσκεται στη λίστα μας είναι επειδή απεικονίζει με ειλικρίνεια τι βιώνουν οι γυναίκες όταν πολεμούν τον καρκίνο του μαστού, από το να πρέπει να το ανακοινώσουν στα μέλη της οικογένειάς τους μέχρι να μάθουν να αντιμετωπίζουν τα δεδομένα που αλλάζουν διαρκώς τη ζωή τους.

Ποια είναι η αληθινή ιστορία πίσω από του σύμβολο του καρκίνου του μαστού; Τι αντιπροσωπεύει το ροζ χρώμα;

Tig

Η αγαπημένη μας κωμικός Tig Notaro μας παρουσιάζει με έναν μοναδικό τρόπο την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού. Το ντοκιμαντέρ της περιγράφει τη ζωή της μετά τον θάνατο της μητέρας της, τη διάγνωση για καρκίνο του μαστού, τον έρωτα με τη σύζυγό της, Stephanie Alynne και τον ερχομό των διδύμων παιδιών τους. Ετοιμάσου για κλάμα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5 συγκινητικές ταινίες που μάχονται κατά του καρκίνου του μαστού και δε σταματούν να περνούν σπουδαία μηνύματα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
5 συγκινητικές ταινίες που μάχονται κατά του καρκίνου του μαστού και δε σταματούν να περνούν σπουδαία μηνύματα,