5 ήχοι για το καλοκαίρι

03:03 19/7/2014 - Πηγή: iPop

Καλοκαιράκι… Εκτός από το μόνιμο χαμόγελο που βρίσκεται στο πρόσωπό σου, το μυαλό σου κάθε φορά που ακούει τη λέξη και σκέφτεται την εποχή που διανύουμε κάνει συγκεκριμένες συνάψεις. Οι αισθήσεις ενεργοποιούνται και αμέσως ακούς ήχους… Όχι, δεν έχεις παραισθήσεις. Είναι οι ήχοι που έχεις συνδυάσει με το καλοκαίρι και νοσταλγείς όταν περάσει…

Τζιτζίκια

Ακόμα κι αν σε ξυπνάνε όταν προσπαθείς να συνέλθεις από το ξενύχτι στο νησί, τα προτιμάς χίλιες φορές από το ξυπνητήρι

σου. Και είναι η τέλεια μουσική υπόκρουση στις καλοκαιρινές βραδιές σου, όταν έχει απόλυτη ησυχία…

Beach bar

Φωνές, πλατσουρίσματα, παραγγελίες… Όλα αυτά ακούγονται σαν το καλοκαίρι. Ακόμα και τα πιο mainstream τραγούδια που όλη τη χρονιά απέφευγες και δεν πολυάκουγες, όταν παίζουν στο beach bar έχουν άλλη γλύκα.

Το κύμα που σκάει στο πλοίο της γραμμής

Βγαίνεις στο κατάστρωμα, πλησιάζεις στην άκρη, πιάνεσαι από τα κάγκελα και βυθίζεσαι στη βαβούρα. Αγαπημένος ήχος! Σημαίνει την άφιξη στον προορισμό σου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Στριγκλιές πρώτου μπάνιου

Ανήκουν είτε σε μωρό είτε σε σκυλί. Ναι, το καλοκαίρι όχι απλά είναι υποφερτές (το χειμώνα θα σου τίναζαν τα νεύρα), αλλά σου αρέσουν κιόλας. Χαρούμενα πλασματάκια πλατσουρίζουν στα νερά, πώς να μην χαμογελάσεις κι εσύ;

Bzzz κουνουπιών

Όχι, αυτό δεν είναι ευχάριστο, ειδικά αφού πλέον τα άτιμα μας συνοδεύουν 6 μήνες το χρόνο. Αλλά, όπως και να έχει, έχουμε συνδυάσει τον ήχο με τα βιώματα των παιδικών μας χρόνων, όταν η μαμά σε κυνηγούσε να βάλεις Autan ή όταν όλοι απορούσαν πώς μόνο εσύ την είχες γλιτώσει από τα αιμοβόρα κουνούπια. Δεν σας φοβόμαστε κουνούπια, έχουμε σκόρδο!

The post 5 ήχοι για το καλοκαίρι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα