5 είδη ένδυσης που δεν πρέπει ποτέ να αγοράσεις μεταχειρισμένα για το καλό σου

14:09 5/4/2021 - Πηγή: iPop

Αγοράζεις συχνά μεταχειρισμένα ρούχα; Ξέρεις πως υπάρχουν είδη ένδυσης που δεν θα έπρεπε να πάρεις ποτέ, αν είναι second hand; Ποια είναι αυτά;

Τα vintage και second hand πράγματα, ειδικά τα αξεσουάρ, είναι μοναδικά, ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Μπορούν να κάνουν το στυλ σου πραγματικά εκπληκτικό και ξεχωριστό, ενώ τα vintage καταστήματα μπορούν να κρύβουν

μέσα “θησαυρούς”. Ωστόσο, τι δεν πρέπει να αγοράζεις από τα μεταχειρισμένα ρούχα και ενδύματα που βρίσκεις;

Μεταχειρισμένα ρούχα που δεν πρέπει να αγοράσεις ποτέ σου

#1 Εσώρουχα

Εάν έπρεπε να πούμε μόνο ένα πράγμα που δεν πρέπει να αγοράσεις ποτέ μεταχειρισμένο, τότε σίγουρα θα ήταν αυτό. Καθαρά για λόγους υγιεινής, τα εσώρουχά σου πρέπει να είναι μόνο δικά σου, να μην τα μοιράζεσαι με κανέναν και να μην είναι second hand. Ναι, ακόμα και τα σουτιέν.

unsplash/Lana Abie

#2 Είδη προπόνησης

Η τάση της εποχής θέλει να αγοράζουμε συνεχώς αθλητικά είδη, όπως κολάν, αθλητικά σουτιέν κι άλλα πολλά. Όμως, όσο ακριβά κι αν είναι, το να κάνεις εκ νέου χρήση των αθλητικών ειδών ενός άλλου ατόμου, όσες φορές κι αν έχουν πλυθεί, δεν αξίζει τον κόπο. Απλά σκέψου πόσο μπορεί να έχει ιδρώσει ο άλλος κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

10 πράγματα για τα οποία αξίζει να ξοδέψεις μερικά χρήματα παραπάνω!

#3 Καπέλα

Θυμάσαι την τελευταία φορά που έπλυνες το καπέλο σου; Όχι! Ακριβώς αυτό εννοούμε. Τα χρησιμοποιημένα καπέλα που μεταπωλούνται πιθανότατα δεν έχουν καθαριστεί ποτέ και όσες μέρες κι αν έχουν περάσει, καλύτερα να μην τα χρησιμοποιήσεις.

Jens Kreuter / Unsplash

#4 Μαγιό

Κανονικά δεν χρειάζεται καν να το αναλύσουμε. Όπως δεν πρέπει να παίρνεις εσώρουχα second hand, έτσι και μαγιό. Κανόνας! Είναι θέμα υγιεινής και μην μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς ότι με το μαγιό έχει διαφορά.

#5 Παπούτσια

Πέρα από τα βακτήρια και από το γεγονός ότι θα έχουν φθαρεί ή και σκιστεί εσωτερικά, τα παπούτσια συνήθως με τον καιρό αποκτούν το σχήμα των ποδιών μας. Έτσι λοιπόν, τα μεταχειρισμένα παπούτσια που σκέφτεσαι να αγοράσεις δε θα ταιριάξουν ποτέ στα πόδια σου, αν έχουν πολυχρησιμοποιηθεί κι έχουν αποκτήσει το καλούπι του προηγούμενου ιδιοκτήτη τους.

Μερικά ακόμα μεταχειρισμένα αντικείμενα που δεν πρέπει να αγοράσεις ποτέ!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5 είδη ένδυσης που δεν πρέπει ποτέ να αγοράσεις μεταχειρισμένα για το καλό σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
5 είδη ένδυσης που δεν πρέπει ποτέ να αγοράσεις μεταχειρισμένα για το καλό σου,