5 + 1 celebrity ζευγάρια που μοιάζουν μεταξύ τους

09:36 6/10/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις ακούσει τη θεωρία ότι τα αγαπημένα ζευγάρια όσο μεγαλώνουν μοιάζουν μεταξύ τους; Όπως σου είπαμε και εδώ, είναι ένας συνδυασμός γενετικής και ασυνείδητων επιλογών (τείνουμε να επιλέγουμε συντρόφους που μας μοιάζουν). Βέβαια, πολλές φορές η… ομοιότητα προκύπτει στην πορεία, κάπως παρόμοια με αυτό που συμβαίνει με το σκύλο σου.

Οι celebrity όμως που μοιάζουν μεταξύ τους κεντρίζουν διπλά το ενδιαφέρον μας. Όσο να ναι τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν τόσο αγαπητούς στο κοινό είναι κάπως ιδιαίτερα. Γι” αυτό θα θεωρούσε κάποιος ότι είναι μικρές οι πιθανότητες το ιδανικό τους ταίρι να

μοιάζει εμφανισιακά με τους ίδιους. Το πράγμα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν μιλάμε για celebrity ζευγάρια που μοιάζουν μεταξύ τους και είναι και οι δύο πολύ αναγνωρίσιμοι. Παρατήρησε τα χαρακτηριστικά των παρακάτω ζευγαριών και θα διαπιστώσεις τις ομοιότητες.

Angelina Jolie – Brad Pitt

Η κεντρική φωτογραφία το αναδεικνύει περίτρανα. Οι δύο πιο όμορφοι άνθρωποι του κόσμου μοιάζουν μεταξύ τους. Σαρκώδη χείλη, ίσια μύτη με ανοδική φορά, ανοιχτόχρωμα μάτια, τοξωτά φρύδια, γωνίες στο πρόσωπο. Δεν είναι τυχαίο που είναι μαζί.

Jennifer Aniston – Justin Theroux

H αδικημένη διαζευγμένη του Hollywood βρήκε -κυριολεκτικά- το άλλο της μισό στο πρόσωπο του ηθοποιού Justin Theroux. Το έντονα γωνιώδες και μακρόστενο πρόσωπο και το τετράγωνο πηγούνι είναι τα βασικά κοινά χαρακτηστικά τους.

Gisele Bündchen – Tom Brady

Γνωρίστηκαν από… προξενιό φίλου. Και προφανώς την πρώτη φορά που συναντήθηκαν αισθάνθηκαν σαν να αντικρύζουν στον καθρέφτη. Τα ανοιχτά χρώματα, οι έντονες μύτες, τα έντονα ζυγωματικά (εκτός από το παράστημα) είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που ενώνουν το πασίγνωστο μοντέλο με τον παίκτη των New England Patriots.

Christina Aguilera – Matthew Rutler

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Στρογγυλεμένο και πλατύ πρόσωπο, ίσια μύτη, γαλάζια μάτια και μια ελαφριά λαϊκότητα στο πρόσωπο. Ο πατέρας του παιδιού της είναι ιδανικός για να διαιωνίσει το είδος Christina.

Ryan Reynolds – Blake Lively

Αν δεν τους είχες δίπλα δίπλα μπορεί να μην καταλάβαινες την ομοιότητα. Κι όμως, η ίδια ίσια και μακριά μύτη, πολλές γωνίες στο πρόσωπο, παρόμοιο χαμόγελο, μικρά μάτια, μεγάλο κούτελο.

Κάτια Ζυγούλη – Σάκης Ρουβάς

Όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός. Οι δύο από τους ομορφότερους εγχώριους stars μοιάζουν υπερβολικά μεταξύ τους. Μάτια, μύτη, χαμόγελο, κατατομή προσώπου καρμπόν. Βάζουμε στοίχημα ότι τα παιδιά τους μοιάζουν και στους δύο. Γιατί μοιάζουν μεταξύ τους.

Photos: themomnist.com, telegraph.co.uk, shutterstock.com, laineygossip.com

The post 5 + 1 celebrity ζευγάρια που μοιάζουν μεταξύ τους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα