4+1 tips για λαμπερό δέρμα πριν από το ραντεβού με τον έρωτά σου!

13:40 14/2/2022 - Πηγή: iPop

Τα ραντεβού είναι μία δύσκολη υπόθεση και σίγουρα απαιτούν πολύωρη προετοιμασία. Θέλεις να είσαι πάντα εκθαμβωτική για τον αγαπημένο σου και αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Βέβαια, η προετοιμασία δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη και όλα απαιτούν οργάνωση, γι’ αυτό παρακάτω μπορείς να βρεις μια απλή ρουτίνα περιποίησης προσώπου για να την ακολουθείς λίγες ώρες πριν το ραντεβού.

Τα rollers είναι πάλι στην μόδα! Πώς να αποκτήσεις το ονειρεμένο σπάσιμο στα μαλλιά σου που πάντα ζήλευες

Προετοιμασία πριν από το ραντεβού σου: Όλα τα μυστικά βρίσκονται εδώ!Κάνε απολέπιση

Αν θέλεις το δέρμα σου να φαίνεται λαμπερό, η απολέπιση είναι απαραίτητη. Είναι μια θεραπεία περιποίησης που περιλαμβάνει την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος από το ανώτερο στρώμα του δέρματός σου. Το δέρμα σου φαίνεται πιο λαμπερό και τα καλλυντικά απορροφώνται καλύτερα. Το βράδυ πριν το ραντεβού σου, κάνε απολέπιση στο πρόσωπο και το σώμα σου. Άπλωσε το scrub ομοιόμορφα σε υγρό δέρμα και κάνε απολέπιση με κυκλικές κινήσεις. Φρόντισε να μην ξεχάσεις τους αγκώνες, τα γόνατα και την πλάτη σου.

Κάνε απολέπιση στα χείλη σου

Κάνε απολέπιση στα χείλη σου το προηγούμενο βράδυ εάν είναι ξηρά και ξεφλουδισμένα. Τα σκασμένα χείλη είναι δεν είναι κάτι σπάνιο, ειδικά αν μένεις σε περιοχή με κρύο. Σε σύγκριση με άλλες περιοχές του σώματος, τα χείλη μας έχουν ένα λεπτό κάλυμμα δέρματος και είναι πιο ευαίσθητα και επιρρεπή στην ξηρότητα. Η απολέπιση αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και αφού συμβεί αυτό, μόνο τότε μπορείς να ενυδατώσεις αποτελεσματικά τα χείλη σου. Τρίψε τα ελαφρά με ένα scrub χειλιών και αφού το ξεπλύνεις, πρόσθεσε λίγο lip balm.

Αυτά είναι τα 6 top Κινέζικα μυστικά ομορφιάς που θα μεταμορφώσουν το δέρμα σου!

Χρησιμοποίησε μια ενυδατική μάσκα προσώπου

Η ενυδατική μάσκα προσώπου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αναζωογονήσεις το δέρμα σου πριν το ραντεβού. Συνήθως, οι ενυδατικές περιλαμβάνουν ισχυρά ενεργά συστατικά που εισέρχονται στα στρώματα του δέρματος και προσφέρουν ενυδάτωση, αφήνοντας το δέρμα να φαίνεται ανανεωμένο και σφριγηλό. Είναι επίσης σημαντικό να είσαι ενυδατωμένη από μέσα προς τα έξω, οπότε ξεκίνησε να πίνεις περισσότερο νερό λίγες μέρες πριν το ραντεβού σου.

Pexels Φρόντισε τα νύχια σου

Πριν το ραντεβού σου, μην ξεχάσεις να περιποιηθείς τα νύχια σου. Δεν χρειάζεται να τα βάψεις, αλλά θα πρέπει να τα διατηρείς καθαρά. Εφάρμοσε λάδι και στα νύχια των χεριών και των ποδιών σου αφού κάνεις ντουζ. Τέλος, εφάρμοσε μια θεραπευτική ενυδατική κρέμα και στα χέρια και στα πόδια σου και σπρώξε προς τα πίσω τα πετσάκια σου.

Ένα viral beauty hack στο TikTok σε βοηθά να βρεις την κατάλληλη απόχρωση κραγιόν για το πρόσωπό σου – Πες ναι στα σαρκώδη και ακαταμάχητα χείλη τώρα!

Χρησιμοποίησε άρωμα

Ολοκληρώστε την προετοιμασία σου με άρωμα. Εφάρμοσε σε όλα τα σημεία που έχουν παλμούς, συμπεριλαμβανομένων των καρπών, του λαιμού, πίσω από τα γόνατα, πίσω από τα αυτιά, ακόμα και στο ντεκολτέ. Ψέκασε ακόμα και τους αστραγάλους σου, απλώς μην το παρακάνεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 4+1 tips για λαμπερό δέρμα πριν από το ραντεβού με τον έρωτά σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
4+1,