4 τρόποι να χρησιμοποιήσεις το κρασί που ξεθύμανε

15:01 6/10/2014 - Πηγή: iPop

Ίσως έμεινε ανοιχτό παραπάνω μέρες από ό,τι έπρεπε, ίσως δεν ήταν καλά κλεισμένο. Όπως και να έχει το κρασί που ξεθύμανε δεν μπορείς να το πιεις. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις το κρασί με άλλους τρόπους στο σπίτι.

Αφαίρεσε λεκέδες: Η ψησταριά σου είναι γεμάτη από λεκέδες λαδιού; Τρίψε με λευκό κρασί που θα αναμείξεις με μαγειρική σόδα. Και τα δύο είναι αποτελεσματικά στην απορρόφηση λεκέδων και αφήνουν πεντακάθαρη την περιοχή. Να είσαι βέβαιος ότι θα αφήσεις το διάλυμα για λίγα λεπτά πριν το σκουπίσεις για καλύτερα αποτελέσματα.Ενυδατώνει το δέρμα: Γιατί να επενδύσεις σε υπερτιμημένες θεραπείες
spa, όταν η απάντηση στις ανάγκες σου βρίσκεται στο κρασί που ξεθύμανε; Την επόμενη φορά που θα κάνεις μπάνιο, ρίξε ένα ή δύο φλιτζάνια κόκκινο κρασί στη μπανιέρα. Η ρεσβερατρόλη και το τρυγικό οξύ μαλακώνει, απολυμαίνει και αναζωογονεί το δέρμα.Σώσε το τραπεζομάντηλό σου: Το λευκό κρασί είναι γνωστό ότι μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη λεκέδων από κόκκινο κρασί. Ρίξε λίγο επάνω στο μολυσμένο σημείο, άφησέ το να μουλιάσει για 10 λεπτά και ξέπλυνε με χλιαρό νερό.Αναζωογόνησε τα φυτά σου: Χρησιμοποίησε το κρασί ως ένα εργαλείο ανακύκλωσης φιλικό προς το περιβάλλον. Ρίξε τις τελευταίες σταγόνες στον κάδο κομποστοποίησης που θα ενεργοποιήσουν τα βακτήρια στο εσωτερικό του και τελικά θα ενισχύσουν την ανάπτυξη του κήπου σου.

The post 4 τρόποι να χρησιμοποιήσεις το κρασί που ξεθύμανε appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα