Αν σου έλεγε ότι έχει AIDS, θα του έλεγες και εσύ μπράβο; (epic fail moment!)

14:47 6/10/2014 - Πηγή: iPop

Και, όμως, στο 2014 υπάρχουν άτομα που μπλέκουν τον φορέα του AIDS με τον αμφορέα! Ναι, καλέ με το αγγείο αυτό με τα χερούλια! Πραγματικά, μόλις είδαμε το video νομίζαμε ότι ή απλά η κοπέλα ζει σε άλλη πραγματικότητα ή ότι δεν πρέπει να πέρασε ούτε από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση! Ζει σε ένα σπίτι οχυρό ξέρεις κάτι σαν μια σύγχρονη Κωσταλέξενα και πως φυσικά στη ζωή της δεν είχε ούτε μία σεξουαλική επαφή γιατί αλλιώς, κάπου, κάπως και κάποτε θα είχε τύχει να ακούσει κάτι για το AIDS.

Τελικά,

όμως, η κοπέλα ζει στον δικό μας κόσμο και έλα, μην είσαι κακούλης (!) απλά μπερδεύτηκε όταν η παρουσιάστρια των Καλλιστειών την ρώτησε πώς θα αντιδρούσε αν κάποιος της έλεγε ότι είναι φορέας του AIDS. Δεν κατάλαβε τι ήθελε να πει ο «ποιητής» και απλά είπε «Μπράβο» στον άνθρωπο που βασανίζεται και που νοσεί αφού την ενθουσίασε σαν γεγονός.

Τι να πούμε και εμείς; Αυτά συμβαίνουν! Ελπίζουμε βέβαια να μην απαντούσε αναλόγως αν την ρωτούσαν για την άποψη της για τα δεινά του πολέμου ή για το αντίκτυπο που έχει στη ψυχοσύνθεση του ανθρώπου η οικονομική κρίση! Αλλά φυσικά …για να έχεις άποψη για τέτοια ζητήματα πρέπει τουλάχιστον να είσαι απόφοιτος του Χάρβαρντ!

Δες το video και δε σου λέμε ότι περιμένουμε τα σχόλια σου γιατί σίγουρα είναι ασχολίαστο το συγκεκριμένο γεγονός:

The post Αν σου έλεγε ότι έχει AIDS, θα του έλεγες και εσύ μπράβο; (epic fail moment!) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα