4 πράγματα που τον διώχνουν μακριά σου

23:51 15/9/2014 - Πηγή: iPop

Έχει διαφορά το να σε ενοχλεί κάτι με το να σε απομακρύνει. Υπάρχουν πράγματα, τα οποία όταν εξωτερικεύεις, τον διώχνουν μακριά σου.

Είτε το κάνεις εσκεμμένα είτε άθελα σου, το αποτέλεσμα παραμένει πάντα ίδιο. Εκείνος απομακρύνεται από κούραση και αγανάκτηση, ενώ εσύ βρίσκεσαι απογοητευμένη και με νεύρα. Γι’αυτό το λόγο, φτιάξαμε τη λίστα με τα πράγματα που δεν θες να κάνεις, όταν είσαι μαζί του.

Μην είσαι δραματική

Δεν παίζεις στην Επίδαυρο. Ηρέμησε λίγο και αξιολόγησε την κάθε κατάσταση. Το γεγονός ότι έξω έχει υγρασία

και παίζει να πετάξει λίγο το μαλλί σου δεν είναι το παγκόσμιο πρόβλημα της ημέρας. Ειδικά, για θέματα που δεν καταλαβαίνει, μην συμπεριφέρεσαι δραματικά. Μπορεί οι φίλες σου να καταλαβαίνουν και να συμπρωταγωνιστούν στο δράμα. Εκείνος, όμως, όχι.

Μην το παίζεις ανόητη

Όταν έχεις κάνει χαζομάρα, τελειώνει εκεί το θέμα. Συζήτησε το, ζήτα μια συγγνώμη και ηρέμησε τον. Το να παριστάνεις την χαζή για να αποφύγεις τον καυγά δεν βοηθάει. Για κανένα λόγο, λοιπόν, μην το «παίζεις» χαζή.

Μην ζεις στο παρελθόν

Επειδή στο έκανε ο πρώην σου, δεν σημαίνει πως θα το κάνει και αυτός. Αγχώνεσαι με το παραμικρό. Δεν χρειάζεται να τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι. Είσαι μαζί του για μία νέα σχέση και όχι για να βγάλεις τα απωθημένα της προηγούμενης.

Μην ζητάς να έχεις τη δύναμη

Στη σχέση δεν κάνει κάποιος κουμάντο και δεν είναι ένα παιχνίδι εξουσίας. Σταμάτα να του υπενθυμίζεις πως θα κάνεις ο,τι θες. Αυτό είναι δεδομένο. Απλά σκέψου πως είσαι σε σχέση και δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι σαν ανεξάρτητη και ελεύθερη γυναίκα. Υπάρχουν υποχρεώσεις.

The post 4 πράγματα που τον διώχνουν μακριά σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα