3+1 πράγματα που πρέπει απαραιτήτως να περιέχει μια γυναικεία τσάντα

18:21 19/1/2016 - Πηγή: iPop

Συνήθως, όταν ανοίγεις μια γυναικεία τσάντα, τρομάζεις! Εκεί, μπορείς να βρεις 100 πράγματα, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα είναι τελείως άχρηστα. Κι εδώ καταλαβαίνεις πως μας έχεις ανάγκη, ειδικά αν είσαι γυναίκα! Θα σου μάθουμε, λοιπόν, πως να φτιάξεις την τσάντα σου και να βάλεις μέσα τα απολύτως απαραίτητα.

Ποια πράγματα πρέπει απαραιτήτως να περιέχει μια γυναικεία τσάντα;Χαρτομάντιλα: Δε γίνεται να ψάχνεις πάντα τελευταία στιγμή να τα βρεις. Κάθε, λοιπόν, φορά που θα φτιάχνεις την τσάντα σου, πέτα μέσα ένα πακέτο.Το μαγικό νεσεσέρ: Περιέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να φρεσκαριστείς και
να δείχνεις συνεχώς, όμορφη. Μην ξεχάσεις να βάλεις μέσα μια ενυδατική κρέμα για να προστατεύεις τα χέρια σου από το κρύο και να τα κρατάς συνεχώς απαλά.
Αντιμικροβιακό υγρό για να πλένεις τα χέρια σου, χωρίς νερό: Χρησιμοποιώντας το θα απομακρύνεις τα μικρόβια, όπου και αν βρίσκεσαι.
Γυαλιά ηλίου: Ποτέ δεν ξέρεις τι ώρα θα φύγεις και τι ώρα θα επιστρέψεις σπίτι. Τα γυαλιά ηλίου, λοιπόν, σου είναι απαραίτητα. Όπως επίσης και η θήκη των φακών σου, αν φοράς.

The post 3+1 πράγματα που πρέπει απαραιτήτως να περιέχει μια γυναικεία τσάντα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα