3+1 απλά tips που θα σε βοηθήσουν να ξεκουραστείς ακόμα κι αν κοιμηθείς λίγες μόνο ώρες

16:29 17/2/2016 - Πηγή: iPop

Το έχουμε καταλάβει δεν είναι πως δε το θες αλλά δυστυχώς δεν έχεις το χρόνο που χρειάζεσαι έτσι ώστε να κοιμηθείς αρκετές ώρες για να μπορέσεις να ξεκουραστείς. Το αποτέλεσμα, λοιπόν, είναι πως ξυπνάς πάντα κουρασμένος. Μην αγχώνεσαι. Γι΄αυτό είμαστε εδώ. Θα σου μιλήσουμε για τέσσερα απλά κόλπα τα οποία θα σε βοηθήσουν να ξεκουραστείς ακόμα κι αν κοιμηθείς λίγες μόνο ώρες.

Πώς θα καταφέρεις να ξεκουραστείς ακόμα κι όταν θα ξαπλώσεις και θα κοιμηθείς
μόνο για λίγες ώρες;Απόλυτο σκοτάδι: Απομόνωσε τελείως το χώρο σου. Κλείσει φώτα, κλείσε μάτια και φυσικά πρώτα κλείσε τελείως τα παντζούρια. Ο χώρος σου πρέπει να είναι οχυρωμένος. Να επικρατεί απόλυτο σκοτάδι και φυσικά να μην ακούγονται ήχοι.Κράτα το χώρο ζεστό: Όταν κοιμόμαστε η θερμοκρασία του σώματος πέφτει. Αυτό, λοιπόν, το οποίο πρέπει να κάνεις για να απολαύσεις τον ύπνο σου είναι να διατηρήσεις το χώρο σου όσο πιο ζεστό γίνεται.
Πες αντίο σε ό, τι σε βασανίζει: Κράτησε τις κακές σκέψεις μακριά. Ό, τι σε κάνει να νιώθεις περίεργα και σου «δηλητηριάζει» το μυαλό οφείλεις όταν ξαπλώσεις απλά να το διώξεις.
Πιες ένα χαμομήλι: Λίγα λεπτά πριν φορέσεις πυτζάμες είναι η κατάλληλη στιγμή να απολαύσεις το χαμομήλι σου. Θα χαλαρώσεις και θα μπορέσεις να κοιμηθείς, όπως σου αξίζει.

The post 3+1 απλά tips που θα σε βοηθήσουν να ξεκουραστείς ακόμα κι αν κοιμηθείς λίγες μόνο ώρες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα