2016 ευχές και να θυμάστε, στο τέλος το καλό θα νικήσει

09:02 1/1/2016 - Πηγή: iPop

Φτάσαμε κιόλας στην αυγή της νέας χρονιάς και αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχηθούμε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας χρόνια πολλά, χρόνια καλά σε όλους εσάς.

Σε όλους εσάς που μας επιβραβεύετε συνεχώς με την εμπιστοσύνη σας, που μας κάνατε τη δική σας φωνή.

Είναι τιμή, να μας θεωρείται δικούς σας ανθρώπους και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε γιατί πιστεύουμε πραγματικά ότι στο τέλος, το καλό θα νικήσει.

Είμαστε κομμάτι αυτής της κοινωνίας, έχουμε τις ίδιες αγωνίες, τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες ανησυχίες με εσάς, αρχίσαμε όμως να πιστεύουμε πλέον στις δικές μας δυνάμεις και παλεύουμε

για κάτι καλύτερο, όχι από ματαιοδοξία αλλά γιατί θεωρούμε ότι το αξίζουμε.

Με τη δύναμη της βούλησης ο άνθρωπος αλλάζει τον εαυτό του. Με τη δύναμη της αγάπης αλλάζει τους άλλους. Με τη δύναμη της σκέψης αλλάζει τον κόσμο.

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να αλλάξουμε τούτο τον κόσμο για να σταματήσουν να στοιχειώνουν τις ανθρώπινες συνειδήσεις μας, οι εικόνες του μικρού Αιλάν και των χιλιάδων πνιγμένων παιδιών, οι εικόνες των αστέγων που αναζητούν τροφή στους κάδους, στην Ελλάδα του 2016.

Ας προσπαθούμε λοιπόν να ανοίγουμε κλειστές πόρτες, γιατί το «δε μπορώ να ζω χωρίς βεβαιότητα», ανήκει μόνο σε εκείνους που βιάζονται να βολευτούν.

Χρόνια καλά και πολλά, με υγεία, αγάπη, ευτυχία.

The post 2016 ευχές και να θυμάστε, στο τέλος το καλό θα νικήσει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα