Όλα όσα εύχεται η ομάδα του iPop.gr σε σένα για το 2016 μέσα σ” ένα άρθρο! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

00:02 1/1/2016 - Πηγή: iPop

3, 2, 1 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! Μακάρι το 2016 να είναι ένα έτος γεμάτο νέες εμπειρίες, όμορφες στιγμές, υγεία και επιτυχίες. Για όλους. Μακάρι αυτή η χρονιά να είναι γεμάτη με λιγότερες δυσκολίες, λιγότερη γκρίνια, λιγότερο άγχος και κυρίως λιγότερα προβλήματα!

Όλη η ομάδα του iPop.gr στέλνει μία μεγάλη αγκαλιά στον καθένα και δίνει ευχές…

Λία Τσαπανίδου

Σε σένα που με διαβάζεις αυτή την στιγμή εύχομαι το νέο έτος να φέρει υγεία, ευτυχία, τύχη και αφθονία! Να απολαύσεις την κάθε στιγμή του μαζί με τα αγαπημένα σου

πρόσωπα και να έχεις την ευκαιρία να ζήσεις όσα ονειρεύεσαι και δεν χάρηκες τα προηγούμενα χρόνια! Κι επειδή φέτος είμαι… διπλή, να ξέρεις ότι οι ευχές μου έχουν τις διπλάσιες πιθανότητες να βγουν αληθινές.

Με την ευκαιρία, να ευχηθώ σε εμένα να βγει υγιής και αρτιμελής ο μπέμπης μου και φυσικά να είναι γεροί όσοι αγαπάω!

Στο iPop εύχομαι ακόμα περισσότερους αναγνώστες και επιτυχίες! Να συνεχίσει να σου κάνει συντροφιά, να σε ενημερώνει, να σε κάνει να γελάς, να σε συγκινεί, να σου προσφέρει τρόπους να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου, να σε προβληματίζει και να σε δραστηροποιεί σε κοινωνικά θέματα.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Να έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε όλα όσα δε μας αρέσουν!!!

Πηνελόπη Μποσταντζόγλου

Για το νέο έτος, εύχομαι να αποτελέσει αφετηρία νέων πραγμάτων και νέων προσπαθειών για όλους μας.

Να πιέσει ο καθένας τον εαυτό του προκειμένου να πετύχει όσα στοχεύει, να προσπαθήσουμε νέα πράγματα και να ζήσουμε καινούριες εμπειρίες, αλλάζοντας πρώτα τον εαυτό μας και γιατί όχι, αλλάζοντας και τον κόσμο μας!

Ό,τι κι αν είναι αυτό που φοβόμαστε, να βρούμε το κουράγιο και τη θέληση να το αντιμετωπίσουμε, ακόμα κι αν κάνουμε λάθη….

Άλλωστε τι νόημα έχει ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς νέα λάθη; Και για να δανειστώ τα λόγια του Brad Paisley, επί του θέματος:

«Today is the first blank page of a 365 page book. Write a good one»

Εύα Μανωλαράκη

Χαμόγελα και όλα όσα αυτά συνεπάγονται!

Πρόσεξε με όμως… ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ! Τα οποία θα μοιράζονται από αληθινούς ανθρώπους!

Για το 2016, λοιπόν, θέλω υγεία, ειλικρίνεια, ευτυχία, χαμόγελα και κυρίως κάθε δυσκολία να συνοδεύεται και από μία ευκολία. Όχι, δεν είμαι μαζόχα, ρεαλίστρια είμαι, ξέρω ότι δεν μπορούμε να αποφύγουμε όλες τις δυσκολίες, 0πότε θα ήθελα να συνοδεύονται με κάτι καλό ώστε να μου χρυσώνει το χάπι!

Και τέλος θα ήθελα αυτή η χρονιά να θέσει τις βάσεις για ένα καλό ξεσκαρτάρισμα. Δεν ζητάω πολλά βάσεις ζητάω… οπότε ελπίζω για τα καλύτερα!

Όσο για το iPopακι μου…μόνο ανοδική πορεία, περισσότερους αναγνώστες οι οποίοι θα διψάνε για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και κυρίως επιτυχίες!

Όσο για σένα λατρεμένε αναγνώστη μου… ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και όλες οι ευχές οσυ να πραγματοποιηθούν! Άλλωστε… It’s a new dawn. It’s a new day. It’s a new life!

Αφροδίτη Πρέβεζα

Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει μόνο αγάπη στις καρδιές των ανθρώπων. Να σταματήσουμε όλοι να ασχολούμαστε τόσο με μικρότητες και να δούμε την ουσία των πραγμάτων.

Και επειδή δεν τρέφω αυταπάτες πως με έναν μαγικό τρόπο θα αλλάξουν όλα και το 2016 θα λυθούν όλα μας τα προβλήματα, εύχομαι απλά να λυθούν κάποια από αυτά και το νέο έτος να φέρει λίιιγη περισσότερη χαρά!

Στο iPop εύχομαι να μην αλλάξει και να συνεχίσει κάθε μέρα από τις 365 μέρες του χρόνου να είναι εξίσου δημιουργικό, φτιάχνοντας έστω και λίγο με τον τρόπο του τις ημέρες σας!

Ευτυχία Μανωλαράκη

Καλή χρονιά! Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου ενα 2016 γεμάτο υγεία, γνώση και αγάπη! Τα υπόλοιπα έρχονται! Είναι πολύ σημαντικό ο κάθε ένας απο εμάς να είναι καλά συναισθηματικά και να έχει όρεξη για αυτοβελτίωση και εξέλιξη! Μακάρι ο καινούριος χρόνος που ήρθε να μας γεμίσει τύχη, αγάπη, ομόνοια και ηρεμία. Ευτυχισμένο το 2016!

Αγγελίνα Μάνου

Κάθε χρόνο ζητάω τα ίδια, την ΕΥΗ. Όχι, μην παρεξηγηθώ, δεν ζητάω καμία κοπέλα, ζητάω απλά Ευτυχία, Υγεία, Ηρεμία.

Έτσι και φέτος δεν πρόκειται να πρωτοτυπήσω… θα ζητήσω ευτυχία για όλους. Ότι ορίζει ο καθένας μας σαν ευτυχία, να τον χτυπήσει κατακέφαλα και να τον γεμίσει με αληθινά χαμόγελα!

Υγεία, όχι μόνο για μένα αλλά και για όλους τους ανθρώπους που αγαπάω και νοιάζομαι! Γιατί αν έχεις την υγεία σου όλα τα άλλα μπορείς να τα αποκτήσεις!

Ηρεμία!!!! Να μπορέσουμε το 2016 να είμαστε ήρεμοι, να είμαι γεμάτοι από όσα μπορούν να μας φέρουν σε μία κατάσταση ηρεμίας!

Όσο για το iPop… τι να πρωτοευχηθώ;;;;; Να είναι πάντα έγκυρο και έγκαιρο στις ειδήσεις του, με πρωτότυπα θέμα και αν είναι δυνατόν φέτος να μεταφέρει καλές ειδήσεις (γιατί το 2015 μας δυσκόλεψε αρκετά!!)

Σταυρούλα Πεταλιού

Το 2015 μας λέει αντίο και το 2016 τρέχει να πιάσει τη θέση του! Εύχομαι, λοιπόν, το νέο έτος να μας βρει όλους με ένα χαμόγελο στα χείλη και δίπλα σε όσους αγαπάμε. Να μας βοηθήσει να καταφέρουμε όσα ποθούμε ή έστω να μας δώσει την ευκαιρία να προσπαθήσουμε γι΄αυτά.Ε και λίγη τύχη δε θα έβλαπτε.

Το iPop να γεμίσει νέες ιδέες αλλά που θα μιλάνε για πιο εύθυμα πράγματα, όχι για πόνο, εξαθλίωση και θανάτους. Όλα τα παιδιά χωρίς πατρίδα να βρουν ένα ζεστό σπίτι και να καταφέρουν να ζήσουν τα παιδικά χρόνια που ζήσαμε εμείς.

Μαργαρίτα Νικολάου

Μια δύσκολη για πολλούς λόγους χρονιά φτάνει στο τέλος της! Όπως και να έχει, όμως, μας γέμισε εμπειρίες, κατάφερε να μας κάνει να αντέξουμε τις δυσκολίες και να γίνουμε σοφότεροι. Κρατάμε, λοιπόν, τα καλά και προχωράμε μπροστά!

Να ζείτε κάθε μέρα σαν να είναι μια νέα αρχή. Να προσπαθείτε να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι όχι για τους άλλους, αλλά για εσάς. Τα δύσκολα να κάνουν στην άκρη και να έρθουν καλύτερες μέρες.

Μιχάλης Γεωργίου

Δε μ΄αρέσει να λέω πολλά και να επιμένω σε συναισθήματα. Το πιο βασικό, λοιπόν, που θα ήθελα να φέρει η νέα χρονιά είναι όσα μπορεί να μας στέρησαν οι προηγούμενες ή όσα έχουμε φανταστεί και δεν είχαμε ποτέ. Ας σταματήσουν πια να υποφέρουν αυτοί που έχουν περάσει πολλά στη ζωή τους και ας επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπά τους.

Γιώργος Αυγερινάκος

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

(Και αφού έγραψα την ευχή να καταγγείλω ότι η αρχισυντάκτρια μας, ονόματα δεν λέμε, δεν με άφησε να γράψω ό,τι ήθελα γιατί λέει ήταν “πολυ αρνητικο βρε παιδί μου για πρωτοχρονια” χαχαχαχα γι αυτό και θα το περάσω ύπουλα το μήνυμα.)

Καλή χρονιά και ας ελπίζουμε το 2016 να μας περιποιηθεί λίγο καλύτερα από το 2015. Να μην περάσουμε όσα περάσαμε το 2015 βασικά.

Και το βασικότερο όλων να έχουμε όλοι ΥΓΕΙΑ γιατί ως γνωστόν όλα τα άλλα έρχονται!!!

Μαρία Μπενέτογλου

Αρχικά Καλή Χρονιά σε όλους!

Αντί να αρχίσω να εύχομαι ευτυχία, υγεία, επιτυχίες κλπ κλπ κλασικά που για εμένα ήδη εννοούνται, θα ευχηθώ ΧΑΜΟΓΕΛΑ. Ναι νομίζω αυτό μου έχει λείψει περισσότερο από τους γύρω μου. Να δω χαμόγελα, και όχι ψεύτικα, που υποκρίνονται χαμόγελα. Αλλά από αυτά τα αληθινά, που χαμογελούν και τα μάτια του άλλου.

Ναι ναι αυτή είναι η ευχή μου για το 2016!

Γιάννης Μπασδέκης

Παίδες καλή χρονιά για αρχή κι ευτυχισμένο το 2016.

Λίγο παραπάνω χιούμορ βρε παιδιάαααα. Λίγο γιατί χανόμαστε. Πού πήγε το χιούμορ σου Έλληνα πολίτη; Πού πήγε το ξέσπασμά σου σε γέλια μόλις σου λένε ένα ανέκδοτο; Αυτό θέλω να δω εγώ το 2016. Μήπως ζητάω πολλά; Γιατί εγώ νομίζω πως δεν ζητάω πολλά….

The post Όλα όσα εύχεται η ομάδα του iPop.gr σε σένα για το 2016 μέσα σ” ένα άρθρο! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα