12 μυστικά ομορφιάς για ανοιχτόχρωμο δέρμα

13:32 18/9/2014 - Πηγή: iPop

Άλλοι σε θαυμάζουν για την αριστοκρατική πορσελάνινη επιδερμίδα σου και άλλοι σε κοροϊδεύουν γιατί ξεχωρίζεις σαν τη μύγα μες στο γάλα (για την ακρίβεια σαν το γάλα στη σοκολάτα) στην παραλία. Όπως και να έχει, ξέρεις ότι η επιδερμίδα σου όχι απλώς θέλει περιποίηση, αλλά ειδική μεταχείριση. Τα παρακάτω μυστικά ομορφιάς για ανοιχτόχρωμο δέρμα θα κολακέψουν το πρόσωπό σου και θα αναδείξουν στο 100% την ιδιαιτερότητά σου.

Απόφυγε τα ουδέτερα κραγιόν. Χλωμαίνουν το πρόσωπο και χαρίζουν «το εκρού του νεκρού».Δοκίμασε έντονα κραγιόν. Κόκκινα ή κοραλλί σου ταιριάζουν. Δες και καμιά φωτογραφία της
Scarlett Johansson για να πάρεις μαθήματα.Αν έχεις μπλε ή πράσινα μάτια, μη φοβηθείς τις σκιές και τα μολύβια σε αυτές τις αποχρώσεις. Θα αναδείξουν το δέρμα σου.Αν έχεις καφέ μάτια, προτίμησε τις καφέ αποχρώσεις, τις μωβ και το γκρι.Πάντα να επιλέγεις μαύρη μάσκαρα. Είναι η μόνη που θα αναδείξει τα μάτια σου.Το ρουζ είναι σημαντικό για την επιδερμίδα σου. Δίνει σχήμα και ζεσταίνει το πρόσωπό σου.Εναλλακτικά, δοκίμασε bronzer, που θα σου δώσει λάμψη και ελαφρώς ηλιοκαμμένο look.Το ξανθό σου ταιριάζει, αλλά πρέπει να βρεις τη σωστή απόχρωση για σένα, η οποία θα σε κολακεύει.Το κόκκινο, καθώς και το σκούρο καφέ/μαύρο επίσης κάνουν σου πάνε, αφού κάνουν αντίθεση με το δέρμα σου.Άσε τις ανοιχτές αποχρώσεις στα ρούχα στην άκρη, εκτός αν θες να μοιάζεις γυμνή από απόσταση.Βάλε αντιηλιακό κάθε μέρα για να μη ρισκάρεις εγκαύματα και διχρωμίες/πανάδες.Η σωστή διατροφή παίζει το ρόλο της. Φαγητά όπως τα μήλα, η παπάγια και όλα τα πράσινα λαχανικά έχουν βιταμίνες που θα σου δώσουν υγιή εμφάνιση.

The post 12 μυστικά ομορφιάς για ανοιχτόχρωμο δέρμα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα