Αυτό είναι το πιο τρομακτικό σπίτι Ever!

13:03 18/9/2014 - Πηγή: iPop

Το πιο τρομακτικό σπίτι αλλά παράλληλα και το πιο όμορφο και αρχιτεκτονικά πρωτοποριακό σπίτι έχει δημιουργήσει η αυστραλιανή εταιρεία real estate Modscape για τον πιο απαιτητικό εκατομμυριούχο που δεν έχει υψοφοβία!

Πολύ εύστοχα το σπίτι που κρέμεται σ ένα γκρεμό ονομάστηκε Cliff House. Για τον σχεδιασμό του χρησιμοποιήθηκαν μηχανικές καρφίτσες από χάλυβα οι οποίες μπαίνουν μέσα στον βράχο και συγκρατούν

το σπίτι.

«Ο σχεδιασμός είναι μια θεωρητική απάντηση σε πελάτες που διερευνούν επιλογές σχεδιασμού για ακραία αγροτεμάχια της παράκτιας γης στην Αυστραλία», εξηγεί η εταιρεία στην ιστοσελίδα της.

Κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο ενώ κρέμεσαι πάνω από τον ωκεανό, το πενταόροφο σπίτι διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, καθιστικό, κουζίνα, και γιγάντια παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή από όπου μπορείς να δεις την θέα που σου κόβει την ανάσα.

Στον πρώτο όροφο βρίσκεται ένα αίθριο και γκαράζ χωρητικότητας δύο αυτοκινήτων. Όλα τα επίπεδα συνδέονται με σκάλες και ασανσέρ.

Και αν και το κτίριο μοιάζει επισφαλές, ο πρώην πρόεδρος του Βασιλικού Ινστιτούτου Βρετανών Αρχιτεκτόνων Maxwell Hutchinson μας διαβεβαιώνει ότι το κτήριο δομικά είναι άκρως σταθερό!

Τώρα η απορία είναι αν θα τολμούσες να επενδύσεις μία περιουσία γι αυτό το σπίτι!

The post Αυτό είναι το πιο τρομακτικό σπίτι Ever! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα