10 tips για σωστό λούσιμο!

20:31 26/5/2016 - Πηγή: iPop

Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από τα βασικά! Το λούσιμο παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία των μαλλιών μας, καθώς αν κάνεις κάτι λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο για τη λάμψη και την όψη των μαλλιών. Φυσικά!

Της ΒΙΚΥΣ ΖΑΧΙΛΑ

Το σωστό λούσιμο μπορεί να αναδείξει ακόμη περισσότερο τα μαλλιά μας και δεν είναι τυχαίο ότι όταν ζητάς στο κομμωτήριο να μην κάνεις κάποιο χτένισμα, μετά από κάποια τεχνική θεραπεία και απλά να αποχωρίσεις με ένα απλό στέγνωμα, τα μαλλιά σου δεν θυμίζουν σε τίποτα την όψη που έχουν στο μπάνιο του σπιτιού σου όταν βγαίνεις από τη ντουζιέρα. Υπέροχα μαλλιά ακόμη και μετά από

τεχνικές θεραπείες… μάλλον κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν οι ειδικοί!

Ας μοιραστούμε τα μυστικά τους και ας ακολουθήσουμε τα 10 tips για σωστό λούσιμο και υγιή μαλλιά!

#1 Η σωστή συχνότητα λουσίματος είναι -το πολύ- 3 φορές την εβδομάδα, όχι παραπάνω. Το καθημερινό λούσιμο στερεί από τα μαλλιά μας τα φυσικά έλαια με αποτέλεσμα η θαμπάδα να πρωταγωνιστεί στην όψη τους.

#2 Μη λούζεις τα μαλλιά σου με πολύ ζεστό νερό! Μάλιστα, φρόντισε το τελευταίο λούσιμο να γίνει με κρύο νερό για έξτρα λάμψη στα μαλλιά σου.

#3 Να αλλάζεις σαμπουάν συχνά πυκνά για να βλέπεις και διαφορά στα μαλλιά σου. Όχι ένα σαμπουάν για όλον τον χρόνο… όσο κι αν σου αρέσει το άρωμα του!

#4 Χρησιμοποίησε σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό! Τα υπόλοιπα άφησε να τα κάνουν η μάσκα και το conditioner!

#5 Χρησιμοποίησε μάσκα μαλλιών μία φορά την εβδομάδα και conditioner σε κάθε λούσιμο! Όχι παραπάνω…

Διαβάστε περισσότερα: MaryMary.gr

The post 10 tips για σωστό λούσιμο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα