10 λόγοι που ο γάμος σκοτώνει το σεξ

23:46 30/10/2014 - Πηγή: iPop

Ο γάμος σκοτώνει το σεξ, λένε. Και αν κρίνουμε από τους παρακάτω λόγους, μάλλον έχουν δίκιο. Επειδή έχουμε βαρεθεί να λαμβάνουμε προσκλητήρια γάμων και προτού μας πέσει το επόμενο απ’ τα χέρια, σου ετοιμάσαμε μία λίστα με τα «κακά» που μπορεί να έχει το σεξ μεταξύ συζύγων. Οπότε καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς, πριν αποφασίσεις να τη βάλεις τη κουλούρα…

Η επικοινωνία θεωρείται το κλειδί του καλού σεξ. Όταν κάνεις σεξ για πρώτη φορά με το νέο σου σύντροφο είναι κάπως περίεργο και αμήχανο. Κάθε επόμενη φορά, όμως, γίνεται ολοένα και καλύτερo, αφού προσπαθείτε να βρείτε κάτι καινούριο για να δοκιμάσετε.

Πώς όμως είναι το σεξ, όταν είσαι παντρεμένος;Το συζυγικό σεξ, είναι σεξ με το ίδιο πρόσωπο… για το υπόλοιπο της ζωής σουΤο “ρεπερτόριο” σας περιορίζεται σημαντικάΗ δύναμη της συνήθειας – συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, τίποτα διαφορετικό ουδεμία ανανέωση – μόνο ρουτίναΔε προσπαθείς πια να βρεις καινούργια πράγματα να δοκιμάσειςΌσο περισσότερο είσαι με κάποιον, τόσο περισσότερο σε ενοχλούν και οι κακές συνήθειες, μεγάλες ή μικρές, που ενδεχομένως να έχει. Αυτό μπορεί να σταθεί ικανό να χαλάσει ακόμα και το σεξ σας.Ξέρετε πολύ καλά ο ένας τον άλλο. Η ουσία του γάμου βρίσκεται στο “δέσιμο”. Η οικειότητα, όμως, μπορεί να έχει επίδραση στην κρεβατοκάμαρα σου. Μία σχέση, καλώς ή κακώς, απαιτεί απόσταση. Δε μπορείς να είσαι 24/7 μαζί με τον άλλο!Όλα κυλούν τόσο μα τόσο γρήγορα ή σου φαίνεται ότι ο χρόνος τρέχει σαν νερόΔεν υπάρχει πια ιδιαίτερη έλξη μεταξύ σαςΤο τελευταίο και ίσως, βασικότερο όλων, παίρνετε το σεξ για δεδομένοΈτσι ή θα καταφύγεις στην απιστία και πολύ πιο εύκολα στον “αυτόματο πιλότο”

Οπότε, μπορείς να πάρεις ιδέες και να νικήσεις τη δύναμη της συνήθειας!

The post 10 λόγοι που ο γάμος σκοτώνει το σεξ appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
σεξ ανανεωσε το γαμο σου
Τυχαία Θέματα