10 φορές που οι αγαπημένοι μας celebrities ντύθηκαν ασορτί με τα παιδιά τους

19:15 22/7/2021 - Πηγή: iPop

Οι αγαπημένοι μας celebrities συνήθως μας εντυπωσιάζουν με τις στυλιστικές τους επιλογές για πολλούς λόγους. Πόσο μάλλον όταν βλέπουμε ασορτί εμφανίσεις celebrities με τα παιδιά τους σε εκθαμβωτικές εκδηλώσεις ή και σε καθημερινές τους στιγμές. Δες τα αγαπημένα μας look.

1. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον Πρίγκιπα William

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα φορούσε ασορτί ανοιχτό μπλε παλτό με τον Πρίγκιπα William, σε βασιλική εμφάνιση

στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Embed from Getty Images2. Beyoncé με την κόρη της Blue Ivy

Κάνωντας την Ημέρα της Μητέρας ακόμα πιο ξεχωριστή το 2017, η Beyoncé και η εξάχρονη κόρη της, Blue Ivy, μας έμαθαν την τέχνη του ασορτί ντυσίματος μητέρας-κόρης. Οι δύο φορούσαν ταιριαστά φλοράλ φορέματα Dolce & Gabbana σαν καφτάνια. Η τέλεια δροσερή ανοιξιάτικη εμφάνιση.

Instagram3. Η Chrissy Teigen με την κόρη της Luna

Παρουσιάζοντας την αμοιβαία αγάπη τους για το φαγητό, η Chrissy Teigen και η αξιολάτρευτη κόρη της Luna φορούσαν ταιριαστά κορμάκια αβοκάντο για μια γλυκιά φωτογραφία.

4. Η Kim Kardashian με την κόρη της North West

Η North West συχνά παίρνει στιλ από τη διάσημη μαμά της (ή το αντίστροφο), αλλά το ντουέτο ξεπέρασε τον εαυτό του όταν εμφανίστηκαν με αυτά τα ασορτί ασημένια φορέματα Vetements με πούλιες για να παρακολουθήσουν μια από τις συναυλίες του Kanye West.

GETTY IMAGES5. Pink, Carey Hart και Willow

Η Pink, ο σύζυγός της Carey Hart και η κόρη τους Willow φορούσαν όλα τα ίδια μαύρα ριγέ κοστούμια για τα MTV VMAs.

Embed from Getty Images6. Cindy Crawford και Kaia Gerber

Τα γονίδια των supermodel είναι έντονα στην οικογένεια της Cindy Crawford. Το supermodel και η έφηβη κόρη της Kaia εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί με μαύρο και άσπρο δερμάτινο moto μπουφάν και τζιν παντελόνι για μια ασορτί και casual εμφάνιση.

Embed from Getty Images7. Matthew McConaughey και Levi

Ο Matthew McConaughey και ο γιος του Levi βγήκαν έξω με ταιριαστά γκρι σακάκια και έκαναν την απόλυτη matching εμφάνιση. Ενώ ο ηθοποιός φορούσε ένα κοστούμι, ο γιος του φορούσε μπλουζάκι και καφέ παντελόνι με το σακάκι του.

Embed from Getty Images8. Kourtney Kardashian, Mason και Penelope

Η Kourtney Kardshian ντύθηκε ασορτί τόσο με τον γιο όσο και με την κόρη της ενώ βρισκόταν στο Λος Άντζελες. Όλοι φορώντας μαύρα και άσπρα ριγέ μπλουζάκια, έκαναν μία απλή και καθημερινή εμφάνιση.

https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/g13114776/celebrity-parents-kids-dressed-alike/?slide=229. Yolanda και Bella Hadid

Η Bella και η Yolanda Hadid βγήκαν για ένα δείπνο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με παρόμοια εμφάνιση εμπνευσμένη από το Matrix.

GETTY IMAGES10. David Beckham και Brooklyn Beckham

Σε μια selfie τους ο David Beckham και ο Brooklyn Beckham στη Νέα Υόρκη εμφανίζονται με ασορτί μπουφάν camo, σκουφάκια και παρόμοια φούτερ.

Instagram

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 10 φορές που οι αγαπημένοι μας celebrities ντύθηκαν ασορτί με τα παιδιά τους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα