« Δεξί χέρι του Τσίπρα » αποκαλεί ο Λαφαζάνης τον Μητσοτάκη

14:28 11/1/2016 - Πηγή: iPop

Ευθεία επίθεση στον νέο πρόεδρο της ΝΔ τον οποίο αποκάλεσε: « δεξί χέρι του Τσίπρα », εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, λίγα μόνο λεπτά μετά την δημοσίευση των επίσημων αποτελεσμάτων των εκλογών που διεξήχθησαν χτες, Κυριακή.

Ο κ. Λαφαζάνης αναφερόμενος

στην εκλογή Μητσοτάκη εξηγεί πως ο «αντιλαϊκός- μνημονιακός δρόμος» έχει πλέον υποστηριχτή και ανέφερε χαρακτηριστικά:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα είναι μόνο ο αρχηγός της δεξιάς, αλλά και το δεξί χέρι του Τσίπρα για να εφαρμόσει με συνέπεια πληρότητα και απολύτως το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε:

Ο Τσίπρας στην πρωθυπουργία και ο Μητσοτάκης αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι το δίδυμο που αν δεν το εμποδίσουμε αν δεν το ανατρέψουμε θα ολοκληρώσουν την καταστροφή της χώρας που ξεκίνησε από το 2010 με το πρώτο μνημόνιο ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Τσίπρας είναι ο αναξιόπιστος μεταλλαγμένος νεομνημονιακός πρωθυπουργός και ο Μητσοτάκης είναι από κούνια και με τη βούλα μνημονιακός. Είναι ένα δίδυμο απολύτως καταστροφικό για την πορεία της χώρας.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας μίλησε και για το ασφαλιστικό και σημείωσε: «η κυβερνητική πρόταση είναι το τέλος της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης».

Επίσης, επισήμανε:

«Είναι γιγάντιο πρόβλημα για την Ελλάδα το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος».

Και έκλεισε τις δηλώσεις του εξηγώντας:

Η Ελλάδα πρέπει να ανοίξει ένα κοινωνικό δρόμο.

The post « Δεξί χέρι του Τσίπρα » αποκαλεί ο Λαφαζάνης τον Μητσοτάκη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα