Ζήγρας κατηγορεί Τσοχατζόπουλο ότι ήταν ο αγοραστής των ακινήτων και πίσω από τις off shore

17:09 4/6/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Τον Άκη Τσοχατζόπουλο κατονόμασε και πάλι ο ξάδελφος του Νίκος Ζήγρας πως ήταν πίσω από τις off shore εταιρείες άλλα και εκείνος που στην πραγματικότητα αγόραζε τα ακίνητα. Όπως είπε μάλιστα ο Νίκος Ζήγρας, ο πρώην υπουργός δεν ήθελε να φαίνεται ποιος ήταν ο πραγματικός αγοραστής του ακινήτου στην Δεινοκράτους και για αυτό τον λόγο ζήτησε να υπογράψει ο υπεύθυνος του κιλικίου της Morelia, Ευτύχιος Ατσοπάρδης. Καταθέτοντας το πρωί
στο δικαστήριο ο Ευτυχιος Ατσοπάρδης υποστήριξε πως έβαλε την υπογραφή του χωρίς να γνωρίζει τίποτα περισσότερο επειδή εμπιστεύτηκε τον κ. Ζήγρα.Ο εξάδελφος του πρώην υπουργού επανέλαβε πως η επιλογή του ακινήτου ήταν αποκλειστικά του κ. Τσοχατζόπουλου ενώ για άλλη μία φορά υποστήριξε πως πήρε βαλίτσα με χρήματα από τον Κύπριο πρώην υπουργό Ντίνο Μιχαηλίδη.

Μέσω των συνηγόρων του ο Ακης Τσοχατζόπουλος προανήγγειλε την επιστροφή του στην αίθουσα του δικαστηρίου σύντομα με ενεργό ρόλο ενώ έθεσε και πάλι θέμα κλήτευσης των μελών του ΚΥΣΕΑ. Ο συνήγορος του Νίκου Ζήγρα κατήγγειλε πως ο υπερασπιστής του Αστέριου Οικονομίδη τον προειδοποίησε τηλεφωνικά να μην ειπωθεί κάτι επιβαρυντικό για τον εντολέα του.
Keywords
Τυχαία Θέματα