ΣΥΡΙΖΑ: Τα όνειρα της ΝΔ για ανάπτυξη, εφιάλτης για τους Ζακυνθινούς

16:02 12/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Τα όνειρα της ΝΔ για ανάπτυξη, εφιάλτης για τους Ζακυνθινούς» επισημαίνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου με αφορμή το γεγονός, πως «ο ‘Αδωνις ξαναχτύπησε». Σύμφωνα με τη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την τοποθέτηση του Κ. Μητσοτάκη στη βουλή στις 10/12/16 υπέρ της μεγάλης αγοραπωλησίας στα ορεινά της Ζακύνθου και έπειτα από αντίστοιχες δηλώσεις στελεχών της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, έρχεται ο αντιπρόεδρος του

κόμματος,‘Αδωνις Γεωργιάδης να δηλώσει σε ραδιοφωνικό σταθμό του νησιού, την αμέριστη στήριξή του στην εν λόγω «επένδυση» από τον εμίρη του Κατάρ.

«Αλήθεια, από πότε μία κατ’ ευφημισμόν αγοραπωλησία, στην πραγματικότητα απάτη, βαπτίζεται επένδυση», αναρωτιέται, μάλλον με ρητορικό τρόπο, η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας, πως ο κ. Άδωνις, χαρακτήρισε «αναγκαία την επένδυση και ότι πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα ακόμα κι αν πρέπει να μην εφαρμοστούν οι νόμοι», ενώ ο ίδιος πρόσθεσε ότι «η ΝΔ θα αλλάξει το νομικό πλαίσιο όταν έρθει στην κυβέρνηση, ώστε να επιτρέπει σε αυτή και σε άλλες τέτοιες επενδύσεις να γίνονται στην χώρα».
Τέλος, η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, με ειρωνικό, προφανώς, τρόπο, κάνει την εξής διαπίστωση: « ΝΔ λοιπόν για δίκαιη ανάπτυξη με σεβασμό στους νόμους, το σύνταγμα, το περιβάλλον και τους πολίτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα