Ζάκυνθος: Μία ακόμη προφυλάκιση για τον θάνατο του 23χρονου Αμερικανού

14:01 14/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σήμερα απολογείται ο τελευταίος από τους κρατούμενους που έχουν συλληφθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό και τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου Αμερικανού τουρίστα Bakari Henderson σε μπαρ του Λαγανά τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Μέχρι σήμερα από τους εννέα κρατούμενους, (Σερβικής καταγωγής, πλην ενός ημεδαπού, όλοι νεαρής ηλικίας), πέντε προφυλακίστηκαν την Τέταρτη, πρώτη ημέρα της ανακριτικής διαδικασίας, ενώ ακόμη ένας18χρονοςπροφυλακίστηκε εχθές, ανεβάζοντας συνολικά σε έξι τα άτομα που κατηγορούνται

για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Επίσης, δύο 22χρονοι που κατηγορούνταν για την ίδια υπόθεση αφέθηκαν εχθές ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και καταβολή χρηματικής εγγύησης 5.000ευρώ ο καθένας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες του καταστήματος για το μοιραίο επεισόδιο για τον 23χρονο Αμερικανό τουρίστα, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την απόδοση των κατηγοριών στους κρατούμενους που συνέλαβαν οι διωκτικές αρχές τις προηγούμενες ημέρες.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, στην αναζήτηση ενός ακόμη ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση, έχουν επιδοθεί οι αστυνομικοί.

Ρεπορτάζ: Πέτρος Πομόνης

Keywords
Τυχαία Θέματα