Ζάκυνθος-ΝΔ: «Πολιτική αλητεία» η στάση του Στ.Κοντονή

11:40 7/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Πολιτική αλητεία» και «δείγμα αδιαφορίας και δειλίας» μπορεί να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση του βουλευτή Ζακύνθου και υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, σχετικά με την απουσία του, ως τοπικού εκπροσώπου στη βουλή αλλά και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, από τις θρησκευτικές εκδηλώσεις των Θεοφανείων στο νησί, σύμφωνα με σκληρή ανακοίνωση-απάντηση της ΝΕ της ΝΔ.

Να σημειωθεί ότι ο κ.Κοντονής, με δήλωσή του, γνωστοποίησε πως για λόγους συμβολικούς δεν θα

παραστεί στον εορτασμό των Θεοφανείων, τονίζοντας πως διαχωρίζει τη θέση του από τη δημοτική αρχή, χαρακτηρίζοντας την ανίκανη να λύσει βασικά προβλήματα, όπως τα σκουπίδια, παρά και τη δική του συνδρομή καθώς και συνολικά της κυβέρνησης, ενώ κατηγόρησε και την τοπική οργάνωση της ΝΔ που στηρίζει τη σημερινή διοίκηση του δήμου, για χυδαίες επιθέσεις εναντίον του.

«Ο μονίμως απών βουλευτής Ζακύνθου για άλλη μια φορά με την απουσία του από τις θρησκευτικές εκδηλώσεις των Φώτων κάνει ξεκάθαρη την αδιαφορία του για τη Ζάκυνθο και τους ζακυνθινούς», επισημαίνει από την πλευρά της η ΝΕ της ΝΔ, αναφέροντας, στη συνέχεια, πως «με θράσος όμως και ύφος χιλίων καρδιναλίων κατηγορεί τους πάντες για τα πάντα. Μάταιος κόπος, γιατί οι ζακυνθινοί σας έχουν καταλάβει. Όσο και αν αποφεύγετε να έρθετε στη Ζάκυνθο, δεν πρόκειται να γλιτώσετε στις επόμενες εκλογές, αφού οι ζακυνθινοί θα σας στείλουν σπίτι σας. τόσο, εσάς, όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα, η ΝΕ της ΝΔ, τονίζει πως «γρήγορα θα λογοδοτήσει ο κ.Κοντονής για ότι έχει κάνει, αυτός και η κυβέρνησή του», όπως, ότι, «δεν εγκρίνεται η μεταβατική λύση των απορριμμάτων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και παραμένουν όμηροι οι ζακυνθινοί τόσο καιρό», «για την αδράνεια τη δική του και του υπουργείου Υγείας στο πρόβλημα του νοσοκομείου, αναγκάζοντας τους ζακυνθινούς να πηγαίνουν στα νοσοκομεία Πάτρας, Πύργου και Αθηνών», «για την αδιαφορία του για τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας το προηγούμενο διάστημα», «για τους 400 συμπολίτες μας που έχασαν την αγροτική τους επιδότηση για 5 χρόνια», «για τα ημιτελή έργα στο γήπεδο και τον άδικο υποβιβασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ζακύνθου», «για το δυσβάστακτο μνημόνιο που επιβλήθηκε στη χώρα», «τον ΕΝΦΙΑ που τριπλασιάστηκε», «την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας» και «το διώξιμο επενδύσεων».

Ενδεικτική του περιεχομένου της ανακοίνωσης της τοπικής ΝΔ, είναι και η πιο «προσωπική» αναφορά, προς τον βουλευτή και υπουργό, πως «καλά να περνάτε στην υπέροχη Αθήνα και στο κοσμικό Κολωνάκι που διαμένετε», καθώς και η παραδοχή, ότι, «εξάλλου, δεν περιμέναμε να σεβαστείτε τις θρησκευτικές εκδηλώσεις, τις οποίες αν μπορούσε το κόμμα σας θα τις είχε καταργήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα