Ζάκυνθος-ΝΔ: «Η ευθύνη στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κοντονή αν χαθεί η μεγάλη επένδυση στην ορεινή περιοχή»

14:23 10/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Μου προκαλεί μεγάλη απογοήτευση όταν ακούω το τελευταίο διάστημα πως η επένδυση που γίνετε στα ορεινά της Ζακύνθου, έχει ‘’παγώσει’’ με ευθύνη της κυβέρνησης, του κ.Κοντονή και άλλων τοπικών φορέων. Νιώθω την ανάγκη να πω δημόσια πως τέτοιου είδους ευκαιρίες για επενδύσεις δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ζάκυνθο δεν θα υπάρξουν πολλές». Αυτά επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της ΝΕ ΝΔ Ζακύνθου Κώστας Κόκλας, αναφέροντας, επίσης, πως, « η επένδυση της PIMANA A.E, συμφερόντων του Εμίρη του Κατάρ που επιχειρείται στην ορεινή πλευρά του νησιού, θα είναι πολύ σημαντική για την

τοπική οικονομία, αν κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση».

Όπως εξηγεί ο κ.Κόκλας, «όταν λέω σωστή κατεύθυνση εννοώ πως η επένδυση αυτή πρέπει να γίνει σε συνεργασία με τις αρχές του τόπου, αφού πρώτα εκφραστεί από την PIMANA A.E το πλάνο της επένδυσης και αφού δεν θίγεται δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Σωστή κατεύθυνση εννοώ επίσης πως η κάθε παρέμβαση στην περιοχή πρέπει να γίνεται με προσοχή για το περιβάλλον, σεβασμό στους νόμους που το προστατεύουν και σε συνεργασία με τους κατοίκους τις περιοχής, που αν όντως αντιληφθούν τις καλές προθέσεις της PIMANA A.E, θα στηρίξουν την επένδυση αυτή».
«Δυστυχώς όμως ο κ. Κοντονής και η παρέα του δεν θέλουν να προχωρήσει τίποτα θετικό για την Ζάκυνθο, είτε από ιδεοληψία είτε από φαυλότητα», προσθέτει ο κ.Κόκλας, ρωτώντας, ξεκάθαρα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τον κ.Κοντονή, βουλευτή Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ, αν πιστεύει στην επένδυση αυτή, υπό προϋποθέσεις, αν ναι, ποιες οι ενέργειες που θα κάνει για να προχωρήσει και, τέλος, τον καθιστά, προσωπικά υπεύθυνο, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ, αν χαθεί η συγκεκριμένη επένδυση.

Keywords
Τυχαία Θέματα