Υπαστυνόμος πυροβόλησε μία κοπέλα και μετά αυτοκτόνησε

14:47 19/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας με το βαθμό του υπαστυνόμου που υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής έβγαλε χθες το μεσημέρι το όπλο του σε ένα πάρκο του Κιλκίς και πυροβόλησε μια 26χρονη κοπέλα που πληροφορίες λένε ότι ήταν η κοπέλα του.
Ο 26χρονος υπαστυνόμος αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον κρόταφό του και αυτοπυροβολήθηκε. Η 26χρονη διακομίστηκε από το νοσοκομείου του Κιλκίς στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

λόγω των σοβαρών τραυμάτων που έχει στο κεφάλι,χειρουργήθηκε στο Ιππόκράτειο αλλά λόγω έλλειψης κρεβατιού στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και νοσηλεύεται και η κατάστασή της αξιολογείται ως ιδιαιτέρος κρίσιμη.Ο 26χρονος αστυνομικός κατέληξε χθες στο νοσοκομείο του Κιλκίς.
Κανένας δεν γνωρίζει προς το παρόν τι οδήγησε τον νεαρό υπαστυνόμο σε αυτή την πράξη. Οι κάτοικοι του Κιλκίς γύρω από την περιοχή της παιδικής χαράς όπου διαδραματίστηκε το τραγικό επεισόδιο στην οδό Σκρα άκουσαν πυροβολισμούς και τους βρήκαν και τους δυο αιμόφυρτους στο έδαφος.Ο υπαστυνόμος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν με άδεια στη γενέτειρά του στο Κιλκίς.

Μαρία Τραυλού

Keywords
Τυχαία Θέματα