Υπάλληλος του Twitter απενεργοποίησε κατά λάθος το λογαριασμό του Τραμπ

08:43 3/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο λογαριασμός του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter «απενεργοποιήθηκε ακούσια» λόγω ανθρώπινου λάθους ενός υπαλλήλου της εταιρείας και παρέμεινε εκτός λειτουργίας για 11 λεπτά πριν αποκατασταθεί.

«Νωρίτερα σήμερα ο λογαριασμός του @realdonaldtrump απενεργοποιήθηκε ακούσια λόγω ανθρώπινου λάθους από έναν υπάλληλο του Twitter», ανέφερε η εταιρεία σε μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της.

dir="ltr">Earlier today @realdonaldtrump’s account was inadvertently deactivated due to human error by a Twitter employee. The account was down for 11 minutes, and has since been restored. We are continuing to investigate and are taking steps to prevent this from happening again.

Twitter Government (@TwitterGov) November 3, 2017

Through our investigation we have learned that this was done by a Twitter customer support employee who did this on the employee’s last day. We are conducting a full internal review.

Twitter Government (@TwitterGov) November 3, 2017

«Συνεχίζουμε να ερευνούμε (το συμβάν) και λαμβάνουμε μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί αυτό», πρόσθεσε.

Πάντως, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν εντυπωσιάστηκε από το προσωρινό κλείσιμο. Αργά την Πέμπτη το βράδυ (τοπική ώρα), κατηγόρησε την πρώην προεδρική υποψήφια Χίλαρι Κλίντον ότι είχε χρησιμοποιήσει τη συλλογή χρημάτων, από κοινού με την οργάνωση του Δημοκρατικού Κόμματος.

41 εκατ. άνθρωποι «ακολουθούν» τον Τραμπ στο Twitter

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατανοεί πολύ καλά πώς να οργανώσει το κοινωνικό δίκτυο. Ήταν η καρδιά της επικοινωνίας του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Συχνά τα μηνύματά του έχουν έναν επιθετικό τόνο. Ξανά και ξανά καταγγέλλει τους πολιτικούς αντιπάλους ή τα επικριτικά για αυτόν μέσα ενημέρωσης. Ο ίδιος ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι το Twitter είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξαπλωθούν τα μηνύματά του.

Ορισμένες μέρες στέλνει περισσότερα από δώδεκα σύντομα μηνύματα. Περισσότεροι από 40 εκατομμύρια άνθρωποι τον ακολουθούν στο Twitter. Μόλις πρόσφατα, ο Τραμπ είχε ορίσει τα κανονικά του μηνύματα Twitter, ως το κλειδί για την επιτυχία του στην προεκλογική εκστρατεία

Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > ΕΡΤ
Υπάλληλος, Twitter, Τραμπ,ypallilos, Twitter, trab