«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ1

01:03 3/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 26ο και το 27ο επεισόδιο του Ε’ κύκλου της αγαπημένης σειράς «Οι έξι αδελφές» έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:50.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει

να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 26: Ο Μπράιαν Γκριν και η Ντιάνα έρχονται κοντά, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του Σαλβαδόρ, ο οποίος παρερμηνεύει τη σχέση τους.
Ο επιθεωρητής Βελάσκο εμπιστεύεται τη Σίλια και προσπαθεί να την προστατέψει, μετά από μια επιστολή που δημοσίευσε η Σίλβα προκαλώντας το δολοφόνο.
Ο Κριστόμπαλ και η Αντέλα επισκέπτονται τον Χερμάν. Έρχονται, όμως, αντιμέτωποι κατά την είσοδό τους με την Μαρίνα, η οποία είναι ιδιαίτερα επιθετική και τους διαβεβαιώνει ότι θα εκδικηθεί τη Σίλβα. Ο Βελάσκο μαθαίνειμια ιδιαίτερα ανησυχητική είδηση στο σπίτι της Σίλια: ο δολοφόνος του Ταλιόν επέστρεψε στη δράση.

Επεισόδιο 27: Η Φραντζέσκα ανακαλύπτει ότι ο ένοπλος άντρας που την έχει φοβίσει τόσο δεν είναι άλλος από τον Γκαμπριέλ, ο οποίος μεθυσμένος, σκοπεύει να σκοτώσει τον δον Λουίς. Το ζευγάρι έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση, στην διάρκεια της οποίας ο Γκαμπριέλ κατηγορεί την Φραντζέσκα ότι είναι αδιάφορη.
Ο Βελάσκο εξηγεί σ03τη Σίλια ότι το νέο θύμα δε φαίνεται να έχει καμία σχέση με τις Σίλβα, όμως, αυτό δεν πρέπει να τους καθησυχάζει, ειδικά τώρα που η Σίλια αισθάνεται υπεύθυνη εξαιτίας του άρθρου της για τη νέα δολοφονία.
Από την άλλη πλευρά, ο Σαλβαδόρ λαμβάνει τη διαβεβαίωση του Γκριν ότι η Ντιάνα είναι κατάσκοπος. Εκείνος δε θέλει να διακινδυνέψει η γυναίκα του και για αυτό αποφασίζει να τη συνοδέψει στην επόμενη αποστολή…

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα