Ξανά τα ΜΜΕ στο στόχαστρο του Τραμπ για ψευδείς ειδήσεις

18:47 5/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μόλις 13 ώρες είχαν περάσει από τη φωτογράφηση του ζεύγους Τραμπ με τραυματίες του μακελειού στο Λας Βέγκας, όταν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης βρέθηκαν ξανά στο στόχαστρο του προέδρου, για ψευδείς ειδήσεις.

Μετά τις «αποκαλύψεις» του τηλεοπτικού δικτύου NBC ότι επίκειται παραίτηση του επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Ρεξ

Τίλερσον, λόγω διαφωνιών με τον πρόεδρο, ο Ντόναλντ Τραμπ υπέδειξε στην επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας να ασχοληθεί με τα αμερικανικά ΜΜΕ που μεταδίδουν, σύμφωνα με τον ίδιο, «ψευδείς πληροφορίες».

Rex Tillerson never threatened to resign. This is Fake News put out by @NBCNews. Low news and reporting standards. No verification from me.

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 5, 2017

«Γιατί η επιτροπή Πληροφοριών δεν ερευνά τα τηλεοπτικά δίκτυα που μεταδίδουν ψευδείς πληροφορίες στη χώρα μας προκειμένου να κατανοήσει γιατί τόσες πολλές ειδήσεις που μας αφορούν είναι κατασκευασμένες- ψευδείς» έγραψε σε tweet ο αμερικανός πρόεδρος, συνιστώντας ρητά στους γερουσιαστές που ερευνούν το ενδεχόμενο συνέργειας μεταξύ της ομάδας της προεκλογικής εκστρατείας του και της Ρωσίας, να επικεντρώσουν το ενδιαφέρον τους σε άλλα θέματα πέραν της υπόθεσης ανάμειξης ξένης χώρας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP

Keywords
Τυχαία Θέματα