Βόλος: Βανάκι για τον «Ιππόκαμπο» ο άμεσος στόχος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας

19:30 21/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την έμπρακτη βοήθεια σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης ώστε να ενισχυθεί η κοινωνική προστασία και να περιοριστούν ανισότητες και αποκλεισμοί, έχουν ως στόχο οι επισκέψεις κλιμακίου στελεχών της ΝΟΔΕ Μαγνησίας και πολιτευτών της ΝΔ στο πλαίσιο της δράσης «Κανένας στο Περιθώριο».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Μαγνησίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Δημ. Νταόπουλο, επισκέφθηκε το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» και είχε μια εκτενή

συζήτηση για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

«Διαχέουμε παντού το μήνυμα ότι όλοι μαζί, ενωμένοι, θα απαλλάξουμε τον τόπο από τα δεσμά της μιζέριας. Η φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, έργο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ., απαιτεί σήμερα, περισσότερο από ποτέ, να δρομολογήσουμε πρωτοβουλίες ευθύνης για την ένωση όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου και τη συστράτευση της κοινωνίας των πολιτών» επισήμανε ο κ. Νταόπουλος.

«Με τη σημερινή μας επίσκεψη εδώ στα γραφεία του «Ιππόκαμπου» με τα μέλη του Σωματείου, διαμορφώνουμε συνθήκες επικοινωνίας και συνεργασίας με οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, καθώς και με τους θεσμούς εθελοντικής προσφοράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα