Βόλος: Τεχνικό πρόβλημα στη μετάδοση των θεμάτων στο Εξεταστικό Ν. Αγχιάλου

10:47 27/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η απάντηση του υπουργείου Παιδείας σχετικά με τα γραπτά των μαθητών της Ν. Αγχιάλου που δεν έλαβαν τη διευκρίνηση από το υπουργείο Παιδείας σχετικά με θέμα του μαθήματος των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας, αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο προϊστάμενος Β’θμιας Εκπαίδευσης Σωκράτης Σαβελίδης, πρόκειται για 12 μαθητές τα γραπτά των οποίων έχουν σφραγιστεί

και αναμένονται οδηγίες από το υπουργείο για να αποσταλούν για βαθμολόγηση. «Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παιδιά δεν θα αδικηθούν, καθώς υπάρχουν πολλές ασφαλιστικές δικλείδες στο σύστημα των εξετάσεων» επισήμανε ο κ. Σαβελίδης. Σημειώνεται ότι οι γονείς των παιδιών ήδη προσέφυγαν σε νομικό που συναντήθηκε χθες με τον κ. Σαβελίδη και έλαβε τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Όπως προέκυψε η συγκεκριμένη διευκρίνηση δεν έφθασε ποτέ στο Εξεταστικό Κέντρο της Ν. Αγχιάλου, λόγω βλάβης στην πεπαλαιωμένη δορυφορική κεραία τους εξεταστικού κέντρου, η οποία ήδη αντικαταστάθηκε από τεχνικούς και σήμερα το σύστημα λειτούργησε κανονικά.

The post Βόλος: Τεχνικό πρόβλημα στη μετάδοση των θεμάτων στο Εξεταστικό Ν. Αγχιάλου appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα