Στον Βόλο εντοπίστηκε κλεμμένο αγροτικό από την Κατερίνη

14:47 26/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε μάστιγα εξελίσσεται η τακτική των αθιγγάνων να κλέβουν αυτοκίνητα για να αντικαταστήσουν τα παλιά τους, χτυπώντας τον αριθμό πλαισίου του παλιού στο κλεμμένο και σβήνοντας τελείως τον αριθμό κινητήρα. Μία τέτοια περίπτωση απέτρεψε η Αστυνομία του Βόλου σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας στην Κατερίνη.

Την περασμένη Κυριακή συνελήφθησαν δύο αθίγγανοι, ηλικίας 40 και 34 ετών, κάτοικοι Αλιβερίου, οι οποίοι είχαν κλέψει τα ξημερώματα του Σαββάτου ένα αγροτικό αυτοκίνητο, μάρκας

Toyota Hilux, για να αντικαταστήσουν δικό τους παλιό όχημα.

Οι δύο δράστες που είχαν ένα παλιό αγροτικό αυτοκίνητο και, για να το αντικαταστήσουν, έκλεψαν ένα ίδιο μοντέλο, αλλά πιο καινούργιο (πρώτη άδεια το 2001), από την Κατερίνη, ιδιοκτησίας μιας 42χρονης, του έβαλαν τις πινακίδες του παλιού αυτοκινήτου, που ήθελαν να αντικαταστήσουν και το έφεραν στο Βόλο.

Το αγροτικό αυτοκίνητο εντοπίστηκε έξω από φανοποιείο στο Βόλο και πριν οι δράστες προλάβουν να κάνουν αλλαγή το δικό τους παλιό με το κλεμμένο.

Σε έρευνα των αστυνομικών στον οικισμό Αλιβερίου εντοπίστηκαν οι δράστες και συνελήφθησαν για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής ενώ το αγροτικό αυτοκίνητο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του, και κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε., που χρησιμοποιήθηκε για το δρομολόγιο ΚατερίνηΒόλος. Οι δύο δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κατερίνης

Keywords
Αναζητήσεις
αγροτηκο τουοτα απο ηδιωτη
Τυχαία Θέματα