Βόλος: Οι εθελοντές σώζουν ζωές

12:50 11/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη μεταφορά νεφροπαθών που είναι απαραίτητο να φτάσουν στο Νοσοκομείο του Βόλου, καθώς υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση, βοηθούν οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βόλου.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, ο πρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βόλου, Βασίλης Ηλιόπουλος, σήμερα έχουν μεταφερθεί με τη βοήθεια των εθελοντών δέκα νεφροπαθείς, από δύσβατες περιοχές που βρίσκονται σε περιφερειακές συνοικίες του Βόλου, στο Αχιλλοπούλειο, σε συνεννόηση και συνεργασία τόσο με το Νοσοκομείο όσο και με το Δήμο Βόλου.

Επίσης,

οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βόλου, βοηθούν 24 ώρες το 24ωρο, στην αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων τόσο με ρίψεις θαλασσινού νερού στους χιονισμένους δρόμους, όσο και με τη διατήρηση ανοιχτών δομών του δήμου, για την υποδοχή και προστασία άστεγων συμπολιτών.

Όπως επίσης είπε ο κ. Ηλιόπουλος, δεύτερο όχημα της Λέσχης Ειδικών επεσήμανε προβλήματα που υπήρχαν σε δρόμους της πόλης του Βόλου και μοίρασε τρόφιμα και νερό σε ξενώνες αστέγων, αλλά και σε μεμονωμένες οικογένειες που ζήτησαν βοήθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα