Βόλος: «Φούσκωσε» ο Ξηριάς – Πλημμυρικά φαινόμενα στη Ν. Αγχίαλο

23:20 21/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Από αλλεπάλληλες ισχυρές καταιγίδες, που εκδηλώνονται με έντονες βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, δοκιμάζεται τις τελευταίες ώρες, η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόλου, ενώ σύμφωνα με την επίσημη μετεωρολογική πρόγνωση, ανάλογες συνθήκες θα συνεχιστούν και στη διάρκεια της νύχτας.

Ιδιαίτερα προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή του Ξηριά, όπου ο χείμαρρος έχει «φουσκώσει» και στη Νέα Αγχίαλο, όπου σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων και τοπικά πλημμυρικά φαινόμενα.

Συνεργεία του Δήμου Βόλου και της

Πολιτικής προστασίας και της ΔΕΥΑΜΒ βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση και ετοιμότητα σε διάφορα σημεία της πόλης για να επέμβουν άμεσα, αν χρειαστεί. Στο μεταξύ, όπως γνωστοποιείται από τη δημοτική Αρχή, για έκτακτες περιπτώσεις οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο, όπου όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες μαζί με την πολιτική ηγεσία βρίσκονται σε επαγρύπνηση.

Η δημοτική Αρχή ζητεί τέλος από τους πολίτες, να προσέχουν ιδιαίτερα κατά τις μετακινήσεις τους, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας τους, καθώς τα φαινόμενα που εκδηλώνονται είναι κατά τόπους και περιπτώσεις ακραία.

The post Βόλος: «Φούσκωσε» ο Ξηριάς – Πλημμυρικά φαινόμενα στη Ν. Αγχίαλο appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα