Βόλος: Έκλεβε χρυσές αλυσίδες, αφαιρώντας τες από το λαιμό γυναικών

10:27 24/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Δράστης κλοπών χρυσών αλυσίδων από γυναίκες είναι ένας 22χρονος Αλβανός που συνελήφθη χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Ο 22χρονος, όπως κατήγγειλαν οι γυναίκες είχε κόψει με δύναμη τις χρυσές αλυσίδες από το λαιμό τους. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 22χρονος με αυτό τον τρόπο είχε αφαιρέσει αλυσίδες από ηλικιωμένες κυρίως γυναίκες σε Βόλο και Ν. Ιωνία.

Ειδικότερα, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 01-07-2016 έως 21-10-2016 στο Βόλο, ο 22χρονος

κινούμενος πεζός ή επιβιβαζόμενος σε ποδήλατο, αφαίρεσε από το λαιμό πέντε, ηλικίας από 60 έως 79 ετών, διάφορα χρυσαφικά, μεγάλης συνολικής χρηματικής αξίας.

Στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία απόδειξη πώλησης χρυσαφικών σε ενεχυροδανειστήριο του Βόλου, ενώ επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, μήκους 22 εκατοστών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα