Βόλος: Αντιπροσωπεία ανέργων στη απεργιακή συγκέντρωση στο Ταχυδρομείο

12:22 8/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη συγκέντρωση οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 10π.μ. έξω από τα ΕΛΤΑ του Βόλου, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, παρέστη και αντιπροσωπεία ανέργων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα στέγασης και επανένταξης.

Εκπρόσωπός τους απεύθυνε

χαιρετισμό και ζήτησε τη συμπαράσταση των πολιτών στο αίτημά τους για παράταση του προγράμματος το οποίο λήγει στο τέλος του χρόνου, καθώς, όπως είπε, υπάρχει άμεσος κίνδυνος να μείνουν στο δρόμο. Επιπλέον σχολίασαν ότι οι Βολιώτες συμμετείχαν μαζικά στην εναρκτήρια εκδήλωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με το Σάκη Ρουβά, αλλά σήμερα ημέρα απεργίας που αφορά το μέλλον όλων, επέλεξαν τον καναπέ τους.

Ο Ταξικός Συντονισμός Ανατροπής Συνδικαλιστικών κινήσεων, οργανώσεων, συλλογικοτήτων, ανέργων, σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι η πολιτική ανεξαρτησία των εργαζομένων από τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία και τη σύγχρονη και παλιά εκδοχή του κυβερνητικού συνδικαλισμού, είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη των αναγκαίων ρευμάτων που θα συσπειρώσουν όλο το μαχόμενο εργατικό δυναμικό με ένα κοινό πρόγραμμα ενάντια στη καπιταλιστική βαρβαρότητα και τα μνημόνια διαρκείας.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας εκτιμά ότι υπάρχει λύση, που είναι η σύγκρουση και η ρήξη με την κυβέρνηση, τους δανειστές και όλους τους εκμεταλλευτές βιομήχανους, μεγαλέμπορους, τραπεζίτες ξένους και ντόπιους που αξιοποιούν τα μνημόνια για τα συμφέροντά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα