Βόλος: Αντικαταστάθηκε ο δημοτικός ταμίας – ξεκίνησε ΕΔΕ για υποψίες περί ελλείμματος

15:19 7/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε αντικατάσταση του Δημοτικού ταμία προχώρησε σήμερα η Δημοτική Αρχή Βόλου, με απόφαση που υπογράφει ο γενικός γραμματέας του Δήμου Στέλιος Διαμαντίδης, με εντολή του ασκούντα χρέη δημάρχου Θάνου Θεοδώρου. Η απόφαση αυτή σχετίζεται με τη διενέργεια ΕΔΕ που ξεκίνησε, στο πλαίσιο διερεύνησης υπονοιών περί ελλείμματος στο δημοτικό ταμείο.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση που αναρτήθηκε σήμερα στη «Διαύγεια» o Στέφανος Ρηγόπουλος του ∆ηµητρίου, κλάδου ∆Ε ∆ιοικητικών Γραµµατέων, μετακινείται στη θέση του Προϊσταµένου του

Τµήµατος Αποθήκης της ∆ιεύθυνσης Οικονοµικών Υπηρεσιών και η Αικατερίνη Παυλίδου του Ευαγγέλου, κλάδου ΠΕ ∆ιοικητικού και /ή Οικονοµικού στη θέση της Προϊσταµένης του Τµήµατος Ταµείου της ∆ιεύθυνσης Οικονοµικών Υπηρεσιών, προκειµένου, ως ∆ηµοτική Ταµίας, να ασκεί τις αρµοδιότητες οικονοµικής διοίκησης και λογιστικού των ∆ήµων και Κοινοτήτων, καθώς και στον Ο.Ε.Υ. του ∆ήµου Βόλου.

Ορκωτοί λογιστές στο Δημαρχείο

Στο μεταξύ, ορκωτοί λογιστές βρίσκονται σήμερα στο Δημαρχείο Βόλου, στο πλαίσιο της ΕΔΕ που διέταξε ο δήμαρχος, προκειμένου να διερευνηθεί η υποψία περί ελλείμματος στο δημοτικό ταμείο, όπως είχε προαναγγείλει ο ασκών χρέη δημάρχου, Θάνος Θεοδώρου, στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Θεοδώρου δεσμεύτηκε ότι όταν έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα της ΕΔΕ, θα ενημερωθούν αμέσως, ο εισαγγελέας και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα