Τις αποφάσεις παίρνει το ΔΣ και ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει Η ΠΑΕ ΑΕΛ

15:14 7/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των οργανωμένων φιλάθλων. Στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας η ΠΑΕ ΑΕΛ ανάρτησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας και διέψευσε τις διαμαρτυρίες των οργανωμένων φιλάθλων υποστηρίζοντας πως θα ακούσει κάθε άποψη φιλάθλου όμως την απόφαση θα την πάρει το ΔΣ και ο ιδιοκτήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «1. Ο Πρόεδρος και η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι για το γεγονός ότι διέρρευσαν

προς συγκεκριμένη εφημερίδα oι προβληματισμοί του ΔΣ και των δημοσιογράφων Γιάννη Καλογιάννη και Λάζαρου Παπαδούλη, που ασκούν διευθυντικά καθήκοντα στο ΑΕΛ RADIO, σχετικώς με τις τιμές των διαρκών εισιτηρίων της νέας περιόδου.
Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο δεν διέρρεε τo παραμικρό από όσα συν εζητούντο στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ με την παλιά πενταμελή του σύνθεση. Το γεγονός έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ.

2. Η ιδιοκτησία και το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλουν να διαψεύσουν το διαδοθέν ψευδώς γεγονός ότι δήθεν πολυπληθής ομάδα οπαδών των Μonsters επεσκέφθη τα γραφεία και δήθεν διαμαρτυρήθηκαν για την πρόσληψη του κ. Άγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του.

Keywords
Τυχαία Θέματα