Βόλος: Ανακοίνωση του Χρ. Μπουκώρου για την επίσκεψη Μπόλαρη

09:53 26/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανακοίνωση με αφορμή την επίσκεψη στο Βόλο, του αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Μάρκου Μπόλαρη, εξέδωσε ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, κ. Χρήστος Μπουκώρος, επικρίνοντας το γεγονός ότι για την επίσκεψη αυτή, αφενός δεν υπήρξε καμία ενημέρωση, αφετέρου περιορίστηκε σε μια σύσκεψη εργασίας με την παρουσία μόνο των κυβερνητικών βουλευτών και ο υπουργός απέφυγε μια συνάντηση τουλάχιστον, με εκπροσώπους των αγροκτηνοτρόφων της περιοχής, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του κ. Μπουκώρου

έχει ως εξής:

Από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης πληροφορήθηκα ότι την Παρασκευή επισκέφθηκε το Βόλο ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάρκος Μπόλαρης. Ο κ. Μπόλαρης, όπως συνηθίζουν τελευταία οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επέλεξε να εξαντλήσει την επίσκεψη του στην περιοχή μας σε μια σύσκεψη εργασίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με τη συμμετοχή αποκλειστικά των τριών κυβερνητικών βουλευτών.

Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε το ρόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα τη συμβολή του στα καινοτόμα προγράμματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα