Βόλος: Το Σαββατοκύριακο η 1η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση

16:43 27/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η 1η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση διοργανώνεται αύριο, Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου, στο Βόλο, από τον Ιππικό Αθλητικό Σύλλογο Βόλου «Οι Κένταυροι», με στόχο οι Βολιώτες να έρθουν πιο κοντά στην ιππική παράδοση που – ούτως ή άλλως – διαθέτει η περιοχή της Μαγνησίας και το Πήλιο, το γνωστό και ως Βουνό των Κενταύρων.

Στο πλαίσιο της Συνάντησης θα γίνει παρέλαση αναβατών με 70 άλογα, στο κέντρο του Βόλου, η οποία θα ξεκινήσει από το εκθεσιακό κέντρο, στην οδό Αθηνών,

θα ακολουθήσει τη διαδρομή: Γρ. Λαμπράκη – Αργοναυτών – Καρτάλη- Ιάσονος- παραλία (θέση Κύματα)- Δημητριάδος- Γρ. Λαμπράκη και επιστροφή στο Πεδίον του Άρεως, στην οδό Αθηνών.

Οι ιππείς από όλη τη χώρα αναμένεται να ξεπεράσουν τους 100, ενώ για την ζωήλατη παρέλαση των αμαξών αναμένονται στο Βόλο περισσότεροι από 300 θεατές. Το βράδυ θα ακολουθήσει γλέντι με τη συμμετοχή των ιππέων σε κέντρο εστίασης στην περιοχή του Φυτόκου, ενώ στις 10 το πρωί της Κυριακής οι ιππείς θα επιδοθούν σε ελεύθερη ιππασία, σε μια διαδρομή 21 χιλιομέτρων, στον Άγιο Αθανάσιο, και συγκεκριμένα, από το Φυτόκο προς τη Λέσχιανη.

The post Βόλος: Το Σαββατοκύριακο η 1η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα