Τριμερής συνάντηση Ελλάδας-Βουλγαρίας -Σερβίας την Πέμπτη

18:21 10/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε τροχιά ακόμη πιο στενής συνεργασίας, σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, εισέρχονται οι σχέσεις Ελλάδας-Σερβίας, όπως διαβεβαίωσαν από ελληνικής πλευράς, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης και ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς και ο πρώτος αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, μετά τις διαδοχικές συναντήσεις που είχαν την Δευτέρα.

Οι συναντήσεις, πραγματοποιήθηκαν

ενόψει της προετοιμασίας του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας, που θα λάβει χώρα την προσεχή Πέμπτη 13 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρου της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσιτς και υπουργών από τις δύο χώρες.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, οι κύριοι Τσίπρας και Βούτσιτς θα κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Γύρω στις 4.30 το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο κ. Τσίπρας θα υποδεχθεί τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόϊκο Μπορίσοφ και στη συνέχεια θα ακολουθήσει τριμερής συνάντηση κορυφής μεταξύ των πρωθυπουργών Ελλάδας και Βουλγαρίας και του Προέδρου της Σερβίας. Μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς συνάντησης θα γίνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους από τους τρεις ηγέτες.

Όλες οι συναντήσεις θα γίνουν στο συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Πηγή:ΕΡΤ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα