Τρίκαλα: Τρεις συλλήψεις για κλοπές και απάτες

14:34 8/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε δύο περιπτώσεις κλοπών, στην περιοχή του Δήμου Πύλης Τρικάλων, εμπλέκονται τρία άτομα τα οποία συνελήφθησαν μετά από άμεση κινητοποίησης των αστυνομικών το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Η εξιχνίαση των υποθέσεων έγινε από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης, ενώ δράστες είναι δύο γυναίκες, ηλικίας 46 και 49 ετών και ένας 63χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Η σύλληψή τους έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Τρικάλων, μετά από δύο κλοπές που διέπραξαν οι δράστες. Οι δύο γυναίκες μετέβησαν σε κατάστημα σιδερικών ιδιοκτησίας

81χρονου και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό 90 ευρώ και ένα πετρογκάζ, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που τους ανέμενε ο 63χρονος συνεργός τους και διέφυγαν. Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε, δε, ότι λίγη ώρα νωρίτερα, ενεργώντας με την ίδια μέθοδο, οι δύο γυναίκες αφαίρεσαν από μίνι μάρκετ, ιδιοκτησίας 48χρονης, διάφορα είδη ρουχισμού και καλλυντικά και στη συνέχεια διέφυγαν με τον ίδιο τρόπο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό καθώς και όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους, ενώ από την κατοχή του 63χρονου και της 49χρονης κατασχέθηκε επιπλέον το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.260 ευρώ και το προαναφερόμενο όχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα