Τρίκαλα: Τραγικός επίλογος για 59χρονο κτηνοτρόφο στα ορεινά της Πύλης

16:15 8/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Νεκρός βρέθηκε ο 59χρονος κτηνοτρόφος Κωνσταντίνος Μπουραζάνας από το Λιβαδοχώρι του Δήμου Πύλης, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από χθες βράδυ, όταν και δηλώθηκε η εξαφάνισή του στην Αστυνομία από συγγενικό του πρόσωπο.

Ο 59χρονος δεν επέστρεψε στο σπίτι του και στο ποιμνιοστάσιο που διατηρούσε στο χωριό, σε αντίθεση με το κοπάδι του, κάτι που ανησύχησε τους οικείους του πιστεύοντας ότι κάτι κακό είχε συμβεί . Ο άτυχος κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα της περιοχής, βάθους περίπου 15 μέτρων, σήμερα νωρίς το μεσημέρι, μετά από έρευνες που ξεκίνησαν τα ξημερώματα κάτοικοι

του Λιβαδοχωρίου, άνδρες της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και της 8ης ΕΜΑΛ Λάρισας, μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Ο θάνατός του πιθανολογείται ότι προήλθε από τραυματισμό μετά από πτώση, κάτι που θα διαπιστωθεί από τη νεκροψία-νεκροτομή που διατάχθηκε. Η σορός του 58χρονου παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Πύλης και ενδεχομένως στο Νοσοκομείο Τρικάλων, για να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για τα ακριβή αίτια θανάτου του. Να σημειωθεί ότι στις έρευνες εντοπισμού και ανάσυρσης της σορού του κτηνοτρόφου πήραν μέρος περισσότερα από 15 άτομα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πύλης, την 8η ΕΜΑΚ και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα